Thumbnail
Τι δήλωσε δια του συνηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου η Εύα Καϊλή για όσα ακούγονται σχετικά με τη λήψη «μίζας»

Δελτίο τύπου εξέδωσε δια του συνηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου η Εύα Καϊλή, χαρακτηρίζοντας ως «συκοφαντική δυσφήμιση» όσα δημοσιεύονται περί λήψης «μίζας» από την ευρωβουλευτή.

Υπενθυμίζεται ότι η Εύα Καϊλή έχει αφεθεί ελεύθερη υπό τον όρο ηλεκτρονικής επίβλεψης με βραχιολάκι και βρίσκεται πλέον σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Τι ανέφερε

Σύμφωνα με την κ. Καϊλή:

«Στο πλαίσιο της διοικητικής διαδικασίας, που προβλέπεται από το κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, λαμβάνουν χώρα συχνοί έλεγχοι οι οποίοι, μεταξύ άλλων, αφορούν υπερωρίες που καταβλήθηκαν σε βοηθούς, αποζημιώσεις για επαγγελματικά ταξίδια, κονδύλια τα οποία προεγκρίνει ο κάθε ευρωβουλευτής.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας πρέπει να επισημανθεί ότι, σε αντίθεση με όσα ανακριβώς δημοσιεύονται για την Εύα Καϊλή , από τις ενδελεχείς έρευνες από τα αρμόδια θεσμικά όργανα ουδέποτε προέκυψε λήψη «μίζας» από αποζημιώσεις σε συνεργάτες της. Τα ανωτέρω συνιστούν συκοφαντική δυσφήμιση. Συνήθης πρακτική είναι στο Ευρωκοινοβούλιο, μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων, οι τυχόν διαπιστούμενες τυπικές διαφορές με τις προεγκρίσεις να διευθετούνται με τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Είναι προφανές ότι κάποιες δυνάμεις με ιταμά πολιτικά κίνητρα, βλέποντας ότι καταρρέουν οι κατηγορίες σε βάρος μου για την γνωστή υπόθεση, επιχειρούν να ποινικοποιήσουν διοικητικές πάγιες διαδικασίες του Ευρωκοινοβουλίου».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kairos
Καιρός την Πρωτομαγιά: Βροχές και καταιγίδες – Τι αναμένεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Πρωτομαγιά – Πότε έρχεται η πτώση της θερμοκρασίας
Καιρός την Πρωτομαγιά: Βροχές και καταιγίδες – Τι αναμένεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
κινητικότητα στο Δημόσιο
Αλλαγές στα ωράρια του Δημοσίου: Τι ισχύει πλέον για την εξυπηρέτηση των πολιτών
Υποχρεωτική δημοσιοποίηση ωρών λειτουργίας και αυστηρές κυρώσεις για όσους δεν συμμορφώνονται
Αλλαγές στα ωράρια του Δημοσίου: Τι ισχύει πλέον για την εξυπηρέτηση των πολιτών