Μαραθώνιος Αθήνας 2026: Οι κλειστοί δρόμοι σήμερα Κυριακή, τα έκτακτα δρομολόγια του Μετρό και οι αλλαγές στο Τραμ

Πολιτική 0

ΝΔ: Κανονικά στα ψηφοδέλτια ο Κώστας Καραμανλής - Τι ανέφερε ο πρωθυπουργός

Μητσοτάκης
ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME NEWS
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι ανέφερε ο πρωθυπουργός σχετικά με τον Κώστα Καραμανλή

Στο podcast «Μπούκλα 99» και τη Νεφέλη Μεγκ μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, αλλά και την παραίτηση του αρμόδιου υπουργού Κώστα Καραμανλή.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για τα προβλήματα που υπήρχαν στο σιδηρόδρομο, αλλά και για την παρουσία του Κώστα Καραμανλή στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς εκλογές.

Η περίπτωση του Κώστα Καραμανλή

Όπως σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης ο κ. Καραμανλής ανέλαβε την πολιτική ευθύνη και παραιτήθηκε μετά τα Τέμπη, προσθέτοντας πως ο λαός με την ψήφο του είναι εκείνος που θα κρίνει αν θα βρίσκεται στην επόμενη Βουλή.

«Θεωρώ ότι ανέλαβε πλήρως την πολιτική ευθύνη παραιτούμενος από Υπουργός και αναγνωρίζοντας ότι, έχοντας την εποπτεία ενός οργανισμού ο οποίος ήταν, θα έλεγα, ο υπεύθυνος, και αναφέρομαι στον ΟΣΕ, για ένα τραγικό δυστύχημα, ανέλαβε το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί παραιτούμενος. Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα θα τα κρίνουν οι πολίτες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νομοσχέδιο ΥΠΑΙΘΑ: Τι αλλάζει για διευθυντές και προϊσταμένους σε σχολεία

Σχολικά βιβλία Βόρειας Μακεδονίας: Η Ελλάδα ζητά διορθώσεις

Από ποια γλώσσα προέρχεται η λέξη «ταξί»;

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

πολιτική