ΜΑΡΙΑ ΤΖΑΝΗ
Ένα νέο συναρπαστικό διαζύγιο: Αλίμονο! Μπογδάνος, Λατινοπούλου και Τζάνη δεν θα μας σώσουν μαζί!

Μετά την διαγραφή της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία διαφώνησε με την συμμαχία της Πατριωτικής Ένωσης με το κόμμα Εμφιετζόγλου, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, τώρα θέτει εκτός την καθηγήτρια Μαρία Τζάνη, την οποία είχε ανακοινώσει ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας.

ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Αφορμή για την απόφασή του, ένα παλαιό βίντεο προ 13 ετών, όπου η κα Τζάνη είχε εμφανιστεί στην εκπομπή «Οι Πύλες του Ανεξήγητου» με τον Κ. Χαρδαβέλλα και εμφανίστηκε λάβρη σε σχέση με την στάση της ορθοδοξίας κατά των γυναικών, ενώ αποκάλεσε «βρωμόστομο» τον Ιωάννη τον Χρυσόστομο.

«Ο χριστιανισμός τσάκισε την ιδέα της γυναίκας. Με διαφορά μιας ψήφου στη Μακόν, εμείς οι γυναίκες προσδιοριστήκαμε όχι ως ζώα, αλλά ως όντα που προσιδιάζουν με το άρρεν, λίγο κατώτερα από αυτό. Και ότι η έμμηνος ρύση είναι βρωμιά και ακαθαρσία. Πρέπει να διαβάσετε τον Ιωάννη τον λεγόμενο Χρυσόστομο -για μένα βρωμόστομο - να δείτε τι λέει: Πάσα γυνή είναι πηγή ακαθαρσιών, όργανο του διαβόλου» έλεγε τότε κα Τζάνη.

Έτσι σε ανάρτησή του στο Twitter ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος υπό την ιδιότητά του ως ιδρυτού και προέδρου της Πατριωτικής Δύναμης Αλλαγής  δήλωσε ότι «η κα Μαρία Τζάνη δεν θα είναι υποψήφια με την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ. Οι μειωτικές, προσβλητικές της αναφορές για τον Χριστιανισμό και την Ορθοδοξία, που ήρθαν από χθες στην επιφάνεια, βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με τις αρχές και τις αξίες του μεγάλου πατριωτικού συνασπισμού μας».

Τι προηγήθηκε

 

«Διαζύγιο» Μπογδάνου με Λατινοπούλου για τα …μάτια του Εμφιετζόγλου

Διαζύγιο και μάλιστα «επεισοδιακό» στο κόμμα «ΠΑΤΡΙΔΑ» του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, καθώς αποχώρησε η μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του κόμματος Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Αιτία η απόφαση Μπογδάνου να αποδεχτεί -όπως λέει - την πρόταση της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για συνεργασία στις επόμενες εκλογές.

ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ

Μάλιστα σε ανακοίνωσή του σημειώνει πως η απόφαση ελήφθη  στη διάρκεια συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου. 

Στο σχετικό ποστάρισμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στα social media για τη συνεργασία της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗ με την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, η Αφροδίτη Λατινοπούλου προχώρησε σε οργίλη αντίδραση τονίζοντας πως δεν υπήρξε κανένα συμβούλιο και καμία απόφαση μέσω αυτού: "Εσύ αποφάσισες για τους δικούς σου βιοποριστικούς λόγους αποφάσισες να πας εκεί. Εκεί που πριν λίγους μήνες τους κορόιδευες και τους έβριζες με το χειρότερο τρόπο. Έχεις αλλάξει 32 κόμματα και θέσεις", αναφέρει μεταξύ άλλων, ενώ όπως θα δείτε στα δικά της ποσταρίσματα, υποστηρίζει πως ο Μπογδάνος έσβησε το σχόλιό της.

Με αυτά και με εκείνα ο  Μπογδάνος τη διέγραψε από το κόμμα του.

Η ανακοίνωση της νέας συνεργασίας αναφέρει: «Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ κατόπιν συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου της αποφάσισε σήμερα την αποδοχή της πρότασης της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για συνεργασία στις επόμενες εκλογές... Η συμπόρευση των δύο κομμάτων μας αποτελεί μόνο την αρχή ενός μεγάλου συνασπισμού υπό τη γενική ονομασία "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ". Ο συνασπισμός ήδη έχει τη στήριξη και την επιδοκιμασία και των κομμάτων Ελληνική Ανατροπή, Πατριωτικός Σύνδεσμος, ΕΛΚΙΣ, Ενωμένη Ελλάδα-Νέα Ευρώπη, Εθνικό Πατριωτικό Κόμμα Ελλάδος, την στήριξη της Επιτροπής Ελληνισμού, του Ελληνικού Τμήματος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ, του Ελληνο-Ρωσσο-Αρμενικού Συλλόγου Φιλίας, ενώ συνοδεύεται από γενικό, ανοιχτό κάλεσμα σε κάθε κόμμα, φορέα και προσωπικότητα του πατριωτικού χώρου, ώστε να συμπηχθεί επιτέλους ο πατριωτικός συνασπισμός που έχουν ανάγκη η Ελλάδα και οι Έλληνες».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βροχή διαμαρτυριών στο alfavita.gr για τα θέματα της Φυσικής

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα