polakis_tsipras
ΣΥΡΙΖΑ: «Νερό στο μύλο του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του ουδείς δικαιούται να ρίχνει και μάλιστα λίγες ημέρες πριν και την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου»

Με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα τη θέση του Παύλου Πολάκη ως τομεάρχη Διαφάνειας αναλαμβάνει ο Γιάννης Ραγκούσης, ενώ κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αναλαμβάνει ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την ερχόμενη Τρίτη 28 Φεβρουαρίου «θα συνεδριάσει το Εκτελεστικό γραφείο του κόμματος σε διευρυμένη σύνθεση, όπου ο Αλέξης Τσίπρας θα ζητήσει τη παραπομπή του Παύλου Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας αναφορικά με τη στάση της συστηματικής παραβίασης από πλευράς του των κανόνων συλλογικότητας και δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος».

Ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία τονίζει ότι «πάντοτε λειτουργούσε συλλογικά και έτσι διαμόρφωνε και διαμορφώνει την πολιτική του. Η πολιτική σύγκρουση με το καθεστώς Μητσοτάκη και με όσους το εκπροσωπούν δεν γίνεται με όρους προσωπικής σταυροφορίας αλλά με σχέδιο, θεσμική σοβαρότητα και αποφασιστικότητα. Δεν είναι ατομική υπόθεση αλλά συλλογικό καθήκον και στρατηγική.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία θέλει και μπορεί με ενότητα, σοβαρότητα και ψυχραιμία να διασφαλίσει το πρόσωπο και την καθαρότητα της πολιτικής του.

Νερό στο μύλο του κ. Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του ουδείς δικαιούται να ρίχνει και μάλιστα λίγες ημέρες πριν και την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου» καταλήγει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Πολάκης: Θα τα πούμε στην Πολιτική Γραμματεία

«Ραντεβού» στην Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ δίνει ο Παύλος Πολάκης, με νέα του ανάρτηση, μετά το "άδειασμα" από την Κουμουνδούρου, για τις προγραφές δημοσιογράφων, δικαστών και τραπεζιτών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mprokolo
Μπρόκολο: Το «ταπεινό» λαχανικό που κρύβει τεράστια οφέλη για την υγεία
Αντιοξειδωτική δράση, ενίσχυση του ανοσοποιητικού και καλύτερη πέψη – γιατί αξίζει να το βάλετε στο πιάτο σας
Μπρόκολο: Το «ταπεινό» λαχανικό που κρύβει τεράστια οφέλη για την υγεία
apple-education_ekpaideusi.jpg
Σφοδρές αντιδράσεις για «φωτογραφικές» μετατάξεις εκπαιδευτικών – Στο στόχαστρο τα νέα άρθρα του νομοσχεδίου
Κατηγορίες για ευνοϊκή μεταχείριση «εκλεκτών» και αίτημα άμεσης απόσυρσης
Σφοδρές αντιδράσεις για «φωτογραφικές» μετατάξεις εκπαιδευτικών – Στο στόχαστρο τα νέα άρθρα του νομοσχεδίου
αίθουσα με θρανία σε σχολείο
Μια αναγκαία συμμαχία
«Όταν σχολείο και οικογένεια λειτουργούν απομονωμένα ή σε κλίμα αντιπαράθεσης, το παιδί δυσκολεύεται να προχωρήσει με σταθερότητα»
Μια αναγκαία συμμαχία
πυργος
Πύργος: Μαθητές του 4ου ΓΕΛ παρέλασαν με μαύρες κορδέλες τιμώντας τον Μάκη που έχασε τη ζωή του
Σιωπηλή συγκίνηση και σεβασμός στην επέτειο της 25ης Μαρτίου για τον συμμαθητή που έφυγε νωρίς
Πύργος: Μαθητές του 4ου ΓΕΛ παρέλασαν με μαύρες κορδέλες τιμώντας τον Μάκη που έχασε τη ζωή του