Θ. Σκυλακάκης: Επίδομα θέρμανσης και για φυσικό αέριο προωθεί η κυβέρνηση
Σε βελτιώσεις στο ισχύον καθεστώς χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης θα προχωρήσει η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Οι ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες θα προβλέπεται η χορήγηση επιδόματος θέρμανσης σε όσους χρησιμοποιούν φυσικό αέριο για να καλύπτουν τις ανάγκες θέρμανσής τους κατά τη χειμερινή περίοδο.

Το σκεπτικό του μέτρου αυτού είναι ότι όλο και περισσότερα νοικοκυριά χρησιμοποιούν φυσικό αέριο για τη θέρμανσή τους τα οποία ανάλογα με τα εισοδήμά τους έχουν ανάγκη στήριξης.

Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ένα μεγάλο μέρος των καταναλωτών προμηθεύτηκε πετρέλαιο όταν είχαν μειωθεί σημαντικά οι τιμές την περασμένη Άνοιξη.

Δεν αναμένεται πάντως να αλλάξουν τα εισοδηματικά και άλλα κριτήρια που προβλέπονται για την καταβολή του επιδόματος

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πώς να καταλάβετε αν ο γείτονάς σας «κλέβει» το Wi-Fi σας

Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τραπέζι με ψάρια και φαγητά
Θεοφάνια: Τι βάζουμε στο τραπέζι; Ο γαστρονομικός χάρτης της γιορτής των Φώτων
Τι τρώμε τα Θεοφάνια σε όλη την Ελλάδα – Τα πιάτα, τα έθιμα και οι γεύσεις που επιμένουν στον χρόνο
Θεοφάνια: Τι βάζουμε στο τραπέζι; Ο γαστρονομικός χάρτης της γιορτής των Φώτων