Θ. Σκυλακάκης: Επίδομα θέρμανσης και για φυσικό αέριο προωθεί η κυβέρνηση
Σε βελτιώσεις στο ισχύον καθεστώς χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης θα προχωρήσει η κυβέρνηση, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης.

Οι ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες θα προβλέπεται η χορήγηση επιδόματος θέρμανσης σε όσους χρησιμοποιούν φυσικό αέριο για να καλύπτουν τις ανάγκες θέρμανσής τους κατά τη χειμερινή περίοδο.

Το σκεπτικό του μέτρου αυτού είναι ότι όλο και περισσότερα νοικοκυριά χρησιμοποιούν φυσικό αέριο για τη θέρμανσή τους τα οποία ανάλογα με τα εισοδήμά τους έχουν ανάγκη στήριξης.

Επίσης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ένα μεγάλο μέρος των καταναλωτών προμηθεύτηκε πετρέλαιο όταν είχαν μειωθεί σημαντικά οι τιμές την περασμένη Άνοιξη.

Δεν αναμένεται πάντως να αλλάξουν τα εισοδηματικά και άλλα κριτήρια που προβλέπονται για την καταβολή του επιδόματος

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τροχαια
Στο στόχαστρο της Τροχαίας η παράνομη χρήση της ΛΕΑ – Οι βαριές ποινές για τους οδηγούς
Πρόστιμα, αφαίρεση διπλώματος και αυστηρότερες κυρώσεις για τους υπότροπους.
Στο στόχαστρο της Τροχαίας η παράνομη χρήση της ΛΕΑ – Οι βαριές ποινές για τους οδηγούς
Τσίπρας
ΣΥΡΙΖΑ – Τσίπρας:  Σε τροχιά ανασύνθεσης - Η εκδήλωση στο Χαλάνδρι και το νέο πολιτικό τοπίο
Η εκδήλωση στο Χαλάνδρι δεν είναι απλώς μια πολιτική συγκέντρωση. Είναι, πιθανότατα, το πρώτο βήμα μιας νέας πολιτικής εξίσωσης.
ΣΥΡΙΖΑ – Τσίπρας:  Σε τροχιά ανασύνθεσης - Η εκδήλωση στο Χαλάνδρι και το νέο πολιτικό τοπίο
γεωργιαδης ανδρουλακης
Σφοδρή επίθεση Γεωργιάδη σε Ανδρουλάκη για την 4ήμερη εργασία – «Ούτε ο Παπανδρέου με την αλυσίδα στο ποδήλατο»
Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους, πρόσθεσε: «Ρε Ανδρουλάκη; Είναι δυνατόν να σε βρίζουν οι δικοί σου; Πρέπει να προσπαθήσεις να το κάνεις».
Σφοδρή επίθεση Γεωργιάδη σε Ανδρουλάκη για την 4ήμερη εργασία – «Ούτε ο Παπανδρέου με την αλυσίδα στο ποδήλατο»