Ο... κομμουνιστής Άδωνις εξόργισε τον Άρη Πορτοσάλτε
«Κάτω τα χέρια από τα μπιτσόμπαρα», η εκστρατεία που λανσάρει ο Άρης Πορτοσάλτε απέναντι στον... Κομισάριο Άδωνη

Δεν ενόχλησε τόσο τον γνωστό δημιογράφο ο ξυλοδαρμός πολιτών στην πλατεία της Κυψέλης ή στην πλατεία Αγίας Παρασκευής, με πρόσχημα την αποφυγή συνωστισμού για τον κίνδυνο μετάδοσης του κορονοϊού.

Η σταγόνα, όμως, που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν η επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ και η αναστολή λειτουργίας («λουκέτο» στην καθομιλουμένη) σε γνωστό beach bar της Μυκόνου, με τον Άρη Πορτοσάλτε να εξοργίζεται με τον... κομμουνισμό του συγκεκριμένου μέτρου:

Το πρόστιμο επιβλήθηκε στο πλαίσιο των ποινών που προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού κατά την επαναλειτουργία των καταστημάτων εστίασης. Την απόφαση υπογράφει, μεταξύ άλλων, και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος απάντησε στον «πιο ακέραιο δημοσιογράφο» με ένα tweet:

Σχετικά με την ακεραιότητα του δημοσιογράφου, ενδεχομένως ο υπουργός να εκτιμά θετικά πως ο Άρης Πορτοσάλτε είναι από τους λίγους δημοσιογράφους του συγκροτήματος ΣΚΑΪ που «ξέφυγε» από τις εκλογικές λίστες της Νέας Δημοκρατίας. Ίσως, βέβαια, να βρεθεί στο μέλλον χώρος, αν κρίνουμε από την παρέμβασή του σε προεκλογική ομιλία του Άδωνη Γεωργιάδη:

Δέλτα Χι

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Διορισμοί Εκπαιδευτικών: Ο ΟΟΣΑ προτείνει την άρση της μονιμότητας, το ΥΠΑΙΘ μεθοδεύει

Κεραμέως: Υπο συζήτηση οι προαγωγικές εξετάσεις στα Λύκεια

Τέλος τα δωρεάν σχολικά βιβλία; Από την υπουργό της φωτοτυπίας στην υπουργό της κάμερας!

Πότε ανοίγουν Γυμνάσια, Δημοτικά, Νηπιαγωγεία - Η πιθανή ημερομηνία

ΑΣΕΠ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΩΣ C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!) - ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ

σχετικά άρθρα

Αναπληρωτές: Να μην απολυθούν οι εκπαιδευτικοί με τρίμηνες συμβάσεις
Αναπληρωτές: Να μην απολυθούν οι εκπαιδευτικοί με τρίμηνες συμβάσεις
Να μην απολυθούν οι εκπαιδευτικοί με τρίμηνες συμβάσεις και να καταργηθεί ο θεσμός των τριμηνιτών αναπληρωτών ζητά ο σύλλογος Ρόζα Ιμβριώτη
Αναπληρωτές: Να μην απολυθούν οι εκπαιδευτικοί με τρίμηνες συμβάσεις