Ο... κομμουνιστής Άδωνις εξόργισε τον Άρη Πορτοσάλτε
«Κάτω τα χέρια από τα μπιτσόμπαρα», η εκστρατεία που λανσάρει ο Άρης Πορτοσάλτε απέναντι στον... Κομισάριο Άδωνη

Δεν ενόχλησε τόσο τον γνωστό δημιογράφο ο ξυλοδαρμός πολιτών στην πλατεία της Κυψέλης ή στην πλατεία Αγίας Παρασκευής, με πρόσχημα την αποφυγή συνωστισμού για τον κίνδυνο μετάδοσης του κορονοϊού.

Η σταγόνα, όμως, που ξεχείλισε το ποτήρι, ήταν η επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ και η αναστολή λειτουργίας («λουκέτο» στην καθομιλουμένη) σε γνωστό beach bar της Μυκόνου, με τον Άρη Πορτοσάλτε να εξοργίζεται με τον... κομμουνισμό του συγκεκριμένου μέτρου:

Το πρόστιμο επιβλήθηκε στο πλαίσιο των ποινών που προβλέπει Κοινή Υπουργική Απόφαση για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού κατά την επαναλειτουργία των καταστημάτων εστίασης. Την απόφαση υπογράφει, μεταξύ άλλων, και ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος απάντησε στον «πιο ακέραιο δημοσιογράφο» με ένα tweet:

Σχετικά με την ακεραιότητα του δημοσιογράφου, ενδεχομένως ο υπουργός να εκτιμά θετικά πως ο Άρης Πορτοσάλτε είναι από τους λίγους δημοσιογράφους του συγκροτήματος ΣΚΑΪ που «ξέφυγε» από τις εκλογικές λίστες της Νέας Δημοκρατίας. Ίσως, βέβαια, να βρεθεί στο μέλλον χώρος, αν κρίνουμε από την παρέμβασή του σε προεκλογική ομιλία του Άδωνη Γεωργιάδη:

Δέλτα Χι

Όλες οι ειδήσεις σήμερα

Επιστολή μαθητή: Σχολεία ανοικτά είπαμε;

ΑΣΕΠ - ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: Πιστοποίηση Αγγλικών έως και C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική με ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΤΩΣΗ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ για τον ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΈΚΠΤΩΣΗ  σε σεμινάρια μοριοδοτούμενα του Παν.Αιγαίου έως 25 Ιανουαρίου - 385 ευρώ 

σχετικά άρθρα

Εκπαιδευτικοί: Παράλλογες αποφάσεις για την καλλιτεχνική εκπαίδευση
Εκπαιδευτικοί: Παράλλογες αποφάσεις για την καλλιτεχνική εκπαίδευση
Οι καλλιτεχνικές σχολές (χορού, θεάτρου, κινηματογράφου) μένουν κλειστές, ενώ τα αντίστοιχα μαθήματα στο σχολείο θα διδάσκονται κανονικά
Εκπαιδευτικοί: Παράλλογες αποφάσεις για την καλλιτεχνική εκπαίδευση