στελιος_πετσας
«Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα γίνουν οι πανελλαδικές»

«Φέτος δεν θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό, δεν θα ψήσουμε τα αρνιά στις αυλές μας, δεν θα επισκεφθούμε τις εκκλησιές μας». Αυτό σημείωσε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, το μεσημέρι της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πέτσας σημείωσε:

«Καθώς πλησιάζουμε το Πάσχα, αντιλαμβανόμαστε ότι φέτος είναι αλλιώς. Δεν είναι όπως κάθε χρόνο. Γιατί φέτος δεν θα κάνουμε Πάσχα στο χωριό, δεν θα ψήσουμε τα αρνιά στις αυλές μας, δεν θα επισκεφθούμε τις Εκκλησιές μας. Θα το γιορτάσουμε μένοντας σπίτι και με πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Έχουμε μέρες και χρόνια να γιορτάζουμε. Καμία μέρα, όμως, δεν θα είναι η ίδια τα επόμενα χρόνια αν από την επιπολαιότητά μας χάσουμε έναν άνθρωπο που αγαπάμε. Μένουμε σπίτι».

Αναφερόμενος στη διεξαγωγή των πανελλαδικών εκετάσεων, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε ότι «κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα γίνουν οι πανελλαδικές».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κουμπαράς
Αυξήσεις στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων – Τι προβλέπεται για τους εκπαιδευτικούς
Δείτε αναλυτικά τους νέους πίνακες με τα μισθολογικά κλιμάκια και τα ποσά ανά κατηγορία.
Αυξήσεις στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων – Τι προβλέπεται για τους εκπαιδευτικούς