Ειρωνεία και ρητορική μίσους από τον Άδωνι Γεωργιάδη για το προσφυγικό ναυάγιο στους Παξούς (Βίντεο)
Έως τώρα έχουν εντοπιστεί 12 άνθρωποι νεκροί

Με ειρωνεία και ρητορική μίσους επέλεξε να σχολιάσει ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, την τραγική είδηση του ναυαγίου προσφύγων ανοιχτά των Παξών, όπου έχουν χάσει τη ζωή τους 12 άνθρωποι, σύμφωνα με το μέχρι τώρα απολογισμό.

Ευρισκόμενος στο πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε αναφορικά με την πληροφορία ότι ένας από τους πρόσφυγες κάλεσε το Λιμενικό στο 112: «Φανταστείτε πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι που γνώριζαν ότι λειτουργεί και το 112 και πήραν τηλέφωνο. Έχουμε πέσει θύματα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας αλλά θα το αντιμετωπίσει η κυβέρνηση!».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη κάλεσε τον υπουργό Ανάπτυξης να «μην ανοίγει τέτοιο θέμα για την αλλοίωση της χώρας». «Έλεος! Κινδυνεύουν και πνίγονται άνθρωποι. Η Μεσόγειος γίνεται τάφος. Από τι αλλοιώνεται η χώρα, από ανθρώπους;» πρόσθεσε.

«Ασφαλώς. Προφανώς αλλοιώνεται!», ανταπάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης

Δείτε το βίντεο:

 

σχετικά άρθρα

Κύπρος: Αποτρόπαιο θέμα με νεκρά φλαμίνγκο
Κύπρος: Αποτρόπαιο θέμα με νεκρά φλαμίνγκο
Φρικτό θέαμα με δεκάδες νεκρά φλαμίνγκο στην Αλυκή Λάρνακας - Το φαινόμενο αν και παρατηρείται εβδομάδες, τώρα παίρνει διαστάσεις με φωτογραφίες που...
Κύπρος: Αποτρόπαιο θέμα με νεκρά φλαμίνγκο