Ειρωνεία και ρητορική μίσους από τον Άδωνι Γεωργιάδη για το προσφυγικό ναυάγιο στους Παξούς (Βίντεο)
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Έως τώρα έχουν εντοπιστεί 12 άνθρωποι νεκροί

Με ειρωνεία και ρητορική μίσους επέλεξε να σχολιάσει ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, την τραγική είδηση του ναυαγίου προσφύγων ανοιχτά των Παξών, όπου έχουν χάσει τη ζωή τους 12 άνθρωποι, σύμφωνα με το μέχρι τώρα απολογισμό.

Ευρισκόμενος στο πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε αναφορικά με την πληροφορία ότι ένας από τους πρόσφυγες κάλεσε το Λιμενικό στο 112: «Φανταστείτε πόσο καλά προετοιμασμένοι είναι που γνώριζαν ότι λειτουργεί και το 112 και πήραν τηλέφωνο. Έχουμε πέσει θύματα ομαδικής προσπάθειας αλλοίωσης της χώρας αλλά θα το αντιμετωπίσει η κυβέρνηση!».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη κάλεσε τον υπουργό Ανάπτυξης να «μην ανοίγει τέτοιο θέμα για την αλλοίωση της χώρας». «Έλεος! Κινδυνεύουν και πνίγονται άνθρωποι. Η Μεσόγειος γίνεται τάφος. Από τι αλλοιώνεται η χώρα, από ανθρώπους;» πρόσθεσε.

«Ασφαλώς. Προφανώς αλλοιώνεται!», ανταπάντησε ο υπουργός Ανάπτυξης

Δείτε το βίντεο:

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αναδρομικά έως 3.500 ευρώ και αυξήσεις συντάξεων: Ποιοι πληρώνονται

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ntountouka_45-1280x720.jpg
Αύριο η συγκέντρωση εκπαιδευτικών στο ΥΠΑΙΘΑ για μόνιμους διορισμούς και τις προσλήψεις αναπληρωτών
Κινητοποιήσεις στην εκπαίδευση: Συγκέντρωση στο ΥΠΑΙΘΑ και στάση εργασίας για τους διορισμούς και τις προσλήψεις αναπληρωτών
Αύριο η συγκέντρωση εκπαιδευτικών στο ΥΠΑΙΘΑ για μόνιμους διορισμούς και τις προσλήψεις αναπληρωτών