Απάντηση Πολάκη σε Ακρίτα-Λαζόπουλο
Σε ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης απάντησε στην Έλενα Ακρίτα και στον Λάκη Λαζόπουλο για άρθρα κριτικής 

Ένα άρθρο της Έλενας Ακρίτα στα «Νέα», καθώς και του Λάκη Λαζόπουλου στο altsantiri.gr που επέκριναν τον πρώην υπουργό Υγείας για το ύφος των αναρτήσεων και των τοποθετήσεών του, προκάλεσαν την αντίδραση του Παύλου Πολάκη.

Σε ανάρτησή του, σχολιάζει ειρωνικά «ανατρίχιασα» για την Έλενα Ακρίτα, ενώ απαντά στον Λάκη Λαζόπουλο πως δεν ευθύνεται για την εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς το κόμμα κέρδισε τις εκλογές στην Κρήτη και ο ίδιος εξελέγη πρώτος βουλευτής.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Οφειλόμενες απαντηςεις...ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ...

Προς φωτό 1 : ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΞΑ!!!γράψε κανα άρθρο για τον ιδιοκτήτη του "αμερόληπτου" μέσου που εργάζεσαι και ξαναέλα

Προς φωτό 2:υπενθυμίζω αγαπητέ Λακη πως στην Κρήτη και στα χανια ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε πρώτος κι εγω βουλευτής παρά και ενάντια στην τεράστια επιχείρηση "δολοφονίας" μου στην οποία βλέπω -μετα λύπης μου για σένα ,γιατι για την κυρία της πρώτης φωτό δεν εχει καμία σημασία-πως προσχωρεις και Συ .Κατσε σε κανα καφενείο και ρώτα να σου πουν αν έχασε ο συριζα απο μενα... όχι στην "πλατεία" ,ελα Μοσχατο ,ελα Νικαια κατέβα και χανια .Μονο πεσμου το ναρθω κι εγω να τα κουβεντιάσουμε (χωρις κινητό )»

Οφειλόμενες απαντηςεις...ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ... Προς φωτό 1 : ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΞΑ!!!γράψε κανα άρθρο για τον ιδιοκτήτη του "αμερόληπτου"...

Gepostet von Παυλος Πολακης am Dienstag, 3. Dezember 2019

 

σχετικά άρθρα

Τέλος το χύμα τσίπουρο στα φημισμένα τσιπουράδικα του Βόλου
Τέλος το χύμα τσίπουρο στα φημισμένα τσιπουράδικα του Βόλου
Το τσιπουράκι, το ταπεινό ποτό των κάποτε φτωχών Βολιωτών και όχι μόνο, θα συνεχίσει να προσφέρεται, αλλά σύμφωνα με τις σύγχρονες μεθόδους που...
Τέλος το χύμα τσίπουρο στα φημισμένα τσιπουράδικα του Βόλου