Δημήτρης Κουτσούμπας
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μήνυμα του Δ. Κουτσούμπα για τη νέα σχολική χρονιά

"Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και καλή επιτυχία στον αγώνα για την κατάκτηση της γνώσης, για να μπορούν ελεύθερα να δημιουργούν. Είμαστε δίπλα στους γονείς, παρόντες στη μάχη για να πάρουν τα παιδιά όσο το δυνατόν περισσότερα μορφωτικά εφόδια. Θέλουμε να τα δούμε να προοδεύουν, να χαίρονται τη ζωή" δήλωσε ο Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

"Είμαστε δίπλα στους εκπαιδευτικούς που τιμούν το λειτούργημα τους, που βλέπουν στις παιδικές και νεανικές ψυχές τη δυνατότητα για μια καλύτερη ανθρωπότητα και εργάζονται γι’ αυτό, κόντρα στις αντιξοότητες. Λύση στα αδιέξοδα που βιώνει η λαϊκή οικογένεια και τα παιδιά της υπάρχει. Η πρόταση του ΚΚΕ απαντάει οριστικά σ’ αυτά τα προβλήµατα, λύνει την αντίθεση ανάµεσα στις σύγχρονες δυνατότητες της εποχής µας και τη µιζέρια που εισπράττουµε στην εκπαίδευση, γιατί βάζει τέλος στην κοινωνία της εκµετάλλευσης και μια µόρφωση που καταντά εµπόρευµα και κοιτάει τους γονείς στην τσέπη! Ο δρόμος για το σήμερα και το αύριο υπάρχει, είναι ο δρόµος του συλλογικού αγώνα για να κατακτήσουµε όλα όσα µας ανήκουν".

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Σκάει στην Εκπαίδευση νέα μεγάλη "Βόμβα" για Ιταλικό Πανεπιστήμιο

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

astynomia peripoliko
Σοκ στα Τρίκαλα: 86χρονος σκότωσε τον αδελφό του – Έρευνες για το αν ήταν προμελετημένη η ενέργεια
Τρίκαλα: Συνεχίζονται οι έρευνες για την αδελφοκτονία – Στο μικροσκόπιο τα αίτια της τραγωδίας
Σοκ στα Τρίκαλα: 86χρονος σκότωσε τον αδελφό του – Έρευνες για το αν ήταν προμελετημένη η ενέργεια
Βρυξέλλες: Φλεγόμενο σκηνικό στο κέντρο της πόλης – Επεισόδια και συγκρούσεις για την Παιδεία
Έκρυθμη κατάσταση στις Βρυξέλλες: Φλεγόμενο σκηνικό - Μαζικές αντιδράσεις στις εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις
Έκρυθμη κατάσταση στις Βρυξέλλες: Διαδηλωτές έβαλαν φωτιά σε σταθμό και συγκρούστηκαν με την αστυνομία
Έκρυθμη κατάσταση στις Βρυξέλλες: Φλεγόμενο σκηνικό - Μαζικές αντιδράσεις στις εκπαιδευτικές μεταρρυθμίσεις