fotia evoia
Τι δηλώνει ο Γιώργος Μαρίνος

Το μέτωπο της μεγάλης φωτιάς στην Εύβοια επισκέφθηκε σήμερα κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρίνο, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και βουλευτή Εύβοιας.

Στο κλιμάκιο συμμετείχε και ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας,.

«Η φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή της κεντρικής Εύβοιας, ανάμεσα στα χωριά Μαρκυμάλλη, Κοντοδεσπότι και Αργιλίτσα του δήμου Διρφύων- Μεσσαπίων, είναι μεγάλη και έχει επεκταθεί επικίνδυνα, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των πυροσβεστών», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Μαρίνος και συνεχίζει.

«Αυτό που χρειάζεται να γίνει άμεσα είναι να ενισχυθούν όσο γίνεται οι δυνάμεις, επίγειες και εναέριες, να δοθεί μεγαλύτερο βάρος ώστε η πυρκαγιά να ελεγχθεί μέσα στη διάρκεια της ημέρας. Ταυτόχρονα, με αυστηρό τρόπο να ελεγχθεί το σχέδιο για την περίπτωση εκκένωσης χωριών.

Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοϊδης καλά θα κάνουν να κατεβάσουν τον πήχη της αυτοπροβολής τους. Τα προβλήματα είναι πολλά και οξυμμένα γιατί συνεχίζεται η ίδια πολιτική που έχει υποβαθμίσει την πρόληψη και συντηρεί τα προβλήματα των δασαρχείων και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε στελέχωση και μέσα. Το ΚΚΕ με τις δυνάμεις του θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων». καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Μαρίνος.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δασκαλα
Δικαστική απόφαση-σταθμός: Υποχρεωτική η μονιμοποίηση νεοδιόριστων εκπαιδευτικών χωρίς αξιολόγηση
Το Διοικητικό Εφετείο δικαιώνει τους εκπαιδευτικούς 2020–2021
Δικαστική απόφαση-σταθμός: Υποχρεωτική η μονιμοποίηση νεοδιόριστων εκπαιδευτικών χωρίς αξιολόγηση
moro - vrefos.jpg
Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη με θύμα παιδί τριών ετών - Μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο, ήταν υποσιτισμένο
Κατά την πρώτη εκτίμηση της κατάστασης του παιδιού, το ιατρικό προσωπικό εντόπισε ιδιαίτερα ανησυχητικά σημάδια
Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη με θύμα παιδί τριών ετών - Μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο, ήταν υποσιτισμένο