Πελετίδης
Τι δηλώνει ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που συγκέντρωσε σχεδόν 71% στο β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών

«Με νέες δυνάμεις συνεχίζουμε την αγωνιστική μας πορεία», τόνισε σε δηλώσεις που έκανε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο επανεκλεγείς δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.

Παράλληλα, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που συγκέντρωσε ποσοστό 70,91% στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, επισημαίνει ότι «ο αγώνας είναι μακρύς και δύσκολος, ξέρουμε τις αιτίες που γεννούν και οξύνουν τα λαϊκά προβλήματα και θα τις αντιμετωπίσουμε με περισσότερο πείσμα και επιμονή».

Αναφερόμενος στο εκλογικό αποτέλεσμα σημείωσε ότι «ο πατραϊκός λαός, με την ψήφο του, διασφάλισε τη δική του νίκη, μια λαϊκή νίκη, για να μείνει ο δήμος στα χέρια του λαού και να συνεχιστεί το φιλολαϊκό έργο».

Σχετικά με την πολιτική που θα ακολουθήσει, ο Κώστας Πελετίδης λέει ότι «ενωμένοι, θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες, να έχουμε νίκες, ν' ανακουφίζουμε τα λαϊκά στρώματα» και προσθέτει: «Συνεχίζουμε από το ίδιο μετερίζι και θα αγωνιστούμε μαζί με τους εργαζόμενους, τους νέους και τις νέες, τους επαγγελματίες, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες, γι' αυτά που δικαιούνται.»

Τέλος, ο Κώστας Πελετίδης εκτιμά ότι «το αποτέλεσμα οφείλεται στη συλλογική προσπάθεια της δημοτικής αρχής, των εργαζομένων του δήμου, του πατραϊκού λαού», ενώ, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά, «πιο έμπειροι, θα συνεχίσουμε τη συλλογική προσπάθεια με τους εργαζόμενους του δήμου και τον πατραϊκό λαό για τη λειτουργία της πόλης μας, για να υπάρχει ζωή».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/04

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

filologoi_1.jpg
Πόλεμοι, λιτότητα και ερείπια στο Δημόσιο Σχολείο: Οι φιλόλογοι καταγγέλλουν την πολιτική υποβάθμισης
Εξήντα μεταπτυχιακοί φοιτητές και μέλη της διοίκησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς επισκέφθηκαν πανεπιστήμια στο Μαϊάμι, με στόχο νέες διεθνείς...
Πόλεμοι, λιτότητα και ερείπια στο Δημόσιο Σχολείο: Οι φιλόλογοι καταγγέλλουν την πολιτική υποβάθμισης
taksi
Το κρυφό πρόσωπο της ελληνικής εκπαίδευσης: Απόφοιτος μιλά για τις απάτες του εκπαιδευτικού συστήματος
Σφοδρές καταγγελίες για το εκπαιδευτικό σύστημα από απόφοιτο Λυκείου: «Η παιδεία έχει εκφυλιστεί σε αποστήθιση και εξετασιοκεντρικότητα»
Το κρυφό πρόσωπο της ελληνικής εκπαίδευσης: Απόφοιτος μιλά για τις απάτες του εκπαιδευτικού συστήματος