ζαγορακης
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο πρώην ποδοσφαιριστής περνά για λίγες εκατοντάδες ψήφους τον Γιώργο Αμυρά - Η έδρα αρχικά προοριζόταν για το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη, όμως τελευταία στιγμή δε συγκέντρωσε το απαιτούμενο ποσοστό του 3%

Στο... παρά πέντε θα αλλάξει πιθανότατα χέρια η 8η έδρα της Νέας Δημοκρατίας για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η μαραθώνια καταμέτρηση και των τελευταίων ψηφοδελτίων, η έδρα που αρχικά θα έπαιρνε ο Γιώργος Αμυράς πηγαίνει, όπως όλα δείχνουν, στο Θοδωρή Ζαγοράκη, καθώς ο δεύτερος συγκεντρώνει μερικές εκατοντάδες ψήφους περισσότερες.

Αναμένεται πάντως το τέλος της καταμέτρησης όλων των ψήφων και η ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων από το υπουργείο Εσωτερικών για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη έδρα αναμενόταν να κατοχυρωθεί στο ΜέΡΑ 25 του Γιάνη Βαρουφάκη, με εκπρόσωπο τη Σοφία Σακοράφα, όμως τελευταία στιγμή το ποσοστό έπεσε στο 2,99%. Έτσι, η έδρα πηγαίνει στο πρώτο κόμμα που είναι η ΝΔ.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα