Thumbnail
“Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και το μέτρο. Νομίζει ότι απευθύνεται σε golden boys”

"Να δεσμευτεί ο Μητσοτάκης ότι θα μείνει στην ηγεσία της ΝΔ μέχρι τις εθνικές εκλογές εάν χάσει τις ευρωεκλογές" ζήτησε μέσω του ραδιοφώνου News 24/7 στους 88,6 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος .

Με αυτή την φράση σχολίασε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος την πρόταση Μητσοτάκη για εκλογές άμεσα εάν ο ΣΥΡΙΖΑ χάσει στις ευρωεκλογές και σημείωσε ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να κερδίσει στις κάλπες.

Στο στόχαστρο του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος μίλησε στο ραδιόφωνο News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή Παιχνίδια Εξουσίας με τον Βασίλη Σκουρή, βρέθηκε ο αρχηγός της αξιωματικής και για τη χθεσινή δήλωσή του περί επταήμερης εργασίας.

“Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και το μέτρο. Νομίζει ότι απευθύνεται σε golden boys”, δήλωσε στο σταθμό μας ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Πρόσθεσε ότι το πολιτικό σχέδιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα κατεδαφίσει κεκτημένα αιώνων και υποστήριξε ότι η γαλάζια τροπολογία για το αφορολόγητο κατατέθηκε μόνο για τις εντυπώσεις.

Χαρακτήρισε μεγάλο ψέμα τα περί υπογραφής Αχτσιόγλου σε 7ημερες συμβάσεις εργασίας.

Κατηγόρησε επίσης τον κ. Μητσοτάκη ότι δεν έχει το σθένος να ζητήσει συγνώμη από τον Πρωθυπουργό για όσα είπε για τον πατέρα του “τα οποία είναι ψευδή” και υποστήριξε ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ αναπαράγει τα δημοσιεύματα ακροδεξιών φυλλάδων.

Εκτίμησε ότι ο Πρόεδρος της ΝΔ θα χρησιμοποιήσει κάθε μέσο ακόμη κι αν είναι πολιτικά ανήθικο στο δρόμο προς τις κάλπες και του καταλόγισε πολιτικό αδιέξοδο, στρατηγική αμηχανία και πανικό.

Οι βολές του κυβερνητικού εκπροσώπου αφορούσαν και τα όσα θετικά δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης για τον Υπουργό Οικονομικών

“Ολίγον ανόητα προσπαθεί να δημιουργήσει ρήγματα. Αστείο να ακούμε ότι υπάρχει ένας καλός ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο μπορεί να συνεργαστεί και έναν κακός. Ο Μητσοτάκης δεν θα συνεργαστεί ποτέ με τον ΣΥΡΙΖΑ και θα γυρίσει στα αζήτητα της ιστορίας” τόνισε αιχμηρά.

Ως προς τη δήλωση Σαμαρά ότι η Μακεδονία έιναι μία και ελληνική έκανε λόγο για πατριδοκάπηλες αναφορές. “Ο Σαμαράς δεν επηρεάζει πια τις πολιτικές εξελίξεις. Μπορεί να λέει ό,τι θέλει για τη Συμφωνία των Πρέσπών. Το θέμα της ονομασίας ανήκει στο παρελθόν” συνέχισε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: Αυτές είναι οι προκλήσεις και αυτοί οι στόχοι μας για την εκπαίδευση το αμέσως επόμενο ιάστημα
Σοφία Ζαχαράκη: Η δημογραφική αλλαγή, ο ανασχεδιασμός του εκπαιδευτικού χάρτη και η μεταρρύθμιση της σχολικής διακυβέρνησης με περισσότερη αυτονομία...
Σοφία Ζαχαράκη: Αυτές είναι οι προκλήσεις και αυτοί οι στόχοι μας για την εκπαίδευση το αμέσως επόμενο ιάστημα
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
Σχέδιο για Ψυχιατρικό έλεγχο μόνιμων εκπαιδευτικών επεξεργάζεται το Υπουργείο Παιδείας - Περιοδική επανεκτίμηση της ψυχολογικής τους κατάστασης
Το υπουργείο Παιδείας εξετάζει τη δημιουργία ειδικού τμήματος υποστήριξης για εκπαιδευτικούς με ψυχολογικά ή διοικητικά προβλήματα και την εφαρμογή...
Σχέδιο για Ψυχιατρικό έλεγχο μόνιμων εκπαιδευτικών επεξεργάζεται το Υπουργείο Παιδείας - Περιοδική επανεκτίμηση της ψυχολογικής τους κατάστασης
texniti noimosini
Θα αντικαταστήσει η τεχνητή νοημοσύνη τους εκπαιδευτικούς; Τέσσερα σενάρια για το μέλλον της εκπαίδευσης
Η τεχνητή νοημοσύνη (ΤΝ) έχει περάσει πια από τα ερευνητικά εργαστήρια στις σχολικές και πανεπιστημιακές αίθουσες
Θα αντικαταστήσει η τεχνητή νοημοσύνη τους εκπαιδευτικούς; Τέσσερα σενάρια για το μέλλον της εκπαίδευσης