Thumbnail

Η έλλειψη νέων σχολικών μονάδων εδώ και 13 χρόνια αλλά και ζητήματα που άπτονται της εύρυθμης λειτουργίας των σχολείων του Αμαρουσίου τέθηκαν στη συνάντηση που είχε, ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιώργος Καραμέρος, με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Αμαρουσίου.

«13 χρόνια χωρίς έστω ένα νέο σχολείο στο Μαρούσι είναι πολλά» επισήμανε ο επικεφαλής του συνδυασμού "Ενωμένο Μαρούσι", καθιστώντας σαφές ότι ως επόμενη δημοτική αρχή «είναι στις προτεραιότητές μας να 'ξεκαθαριστούν' τα οικόπεδα που έχουν θεσμικά προσδιοριστεί και δεσμευτεί για ανέγερση σχολικών μονάδων και να αξιοποιηθούν πλήρως οι πόροι που πρόκειται να διατεθούν από τον Δημόσιο Οργανισμό Κτιριακών Υποδομών (ΚΤΥΠ) για την κατασκευή τουλάχιστον δύο νέων σχολείων την επόμενη τετραετία».

Ο υποψήφιος δήμαρχος ενημέρωσε τη διοίκηση της Ένωσης για την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο και τον διευθύνοντα Σύμβουλο της ΚΤΥΠ, από τους οποίους ζήτησε να ενταχθεί ικανός αριθμός δομών στο Μαρούσι, που θα υποδεχτεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο όλα τα νήπια και προνήπια στο πλαίσιο της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

οπτικη
Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να εντοπίσετε το κρυμμένο γουρουνάκι στο πολύχρωμο τσίρκο;
Μόνο οι πιο παρατηρητικοί καταφέρνουν να λύσουν το γρίφο μέσα σε 9 δευτερόλεπτα
Οπτική ψευδαίσθηση: Μπορείτε να εντοπίσετε το κρυμμένο γουρουνάκι στο πολύχρωμο τσίρκο;
πατάτα
Τα τρόφιμα που δεν πρέπει να πλένεις πριν το μαγείρεμα – Όσα κάνουμε λάθος στην κουζίνα
Από το κοτόπουλο μέχρι τις πατάτες, ορισμένα τρόφιμα δεν χρειάζονται νερό πριν μπουν στην κατσαρόλα ή τον φούρνο
Τα τρόφιμα που δεν πρέπει να πλένεις πριν το μαγείρεμα – Όσα κάνουμε λάθος στην κουζίνα