Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Το είχαμε πει από το 2014. Το Μακεδονικό να λυθεί με σύνθετο γεωγραφικό προσδιορισμό. Και από το τέλος του 2017 είχαμε πει ότι θα το ψηφίσουμε. Τώρα με εγκαλούν ποιοι;»

«Κατηγορηματικά δεν θα συμμαχήσω με Σύριζα. Η ψήφος μου για τις Πρέσπες δεν είναι συγχωροχάρτι για την πολιτική του Τσίπρα» τονίζει σε συνέντευξη του στο «Πρώτο Θέμα», ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Το είχαμε πει από το 2014. Το Μακεδονικό να λυθεί με σύνθετο γεωγραφικό προσδιορισμό. Και από το τέλος του 2017 είχαμε πει ότι θα το ψηφίσουμε. Τώρα με εγκαλούν ποιοι; Μα και ο Σημίτης και ο Γιώργος Παπανδρέου είναι υπέρ της συμφωνίας. Τα δύο ζωντανά σύμβολα του ΠΑΣΟΚ. Κι αυτοί προδότες είναι; Μα και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης το ίδιο πίστευε. Εγώ είμαι με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και όχι με τον Αντώνη Σαμαρά. Εκ παραδόσεως η οικογένεια είναι υπέρ της λύσης. Όλοι άλλαξαν άποψη πιεζόμενοι από στενά κομματικά συμφέροντα. Εκτός από μένα» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «εμείς, το Ποτάμι δεν γονατίσαμε. Εμείς παραμείναμε σταθεροί στις απόψεις μας. Εκείνοι γονάτισαν από το φόβο του πολιτικού κόστους».

Σε ερώτηση για τη στήριξη του Μαδούρο από την κυβέρνηση είπε: «Μα το κάνουν για τον ίδιο λόγο που αφήνουν τα Εξάρχεια να καίγονται. Να βρίσκονται στο έλεος συμμοριών. Παρέα με τους μπαχαλάκηδες. Όπως και στα Πανεπιστήμια. Αυτός είναι ο φερετζές τους ο αριστερός. Και την ίδια στιγμή τα βρίσκουν με τους "Αμερικανούς φονιάδες των λαών" και με τη Μέρκελ. Για αυτό τώρα υπέρ Μαδούρο. Για να λένε "εμείς αντισταθήκαμε στον διωγμό του Μαδούρο. Κάτω τα χέρια από τη Βενεζουέλα". Αυτό είναι το σύστημα που τροφοδοτεί ψεκασμένους».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης επισήμανε ότι πρόσφατα έγινε ρύθμιση κομματικών δανείων στη Βουλή που την υπερψήφισαν και ο Σύριζα και η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. «Εκεί λοιπόν, όταν τους βολεύει είναι με τον Αλέξη Τσίπρα. Εκεί ο Τσίπρας βρίσκεται εντός υγειονομικής ζώνης. Ακόμα και για τα πιο αναγκαία μέτρα δεν ψηφίζουμε τίποτα. Λέει η Νέα Δημοκρατία. Όταν όμως πρόκειται για το money όλα καλά και τέλεια» υπογράμμισε.

Τέλος, ο επικεφαλής του Ποταμιού υποστήριξε ότι «από τη μια ο Τσίπρας φλερτάρει με τον Μαδούρο. Από την άλλη ο Κυριάκος έχει παραδοθεί στους ακροδεξιούς του» και επανέλαβε ότι θα είναι παρών στις ευρωεκλογές του Μαΐου αλλά και στις εθνικές.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

asfaleia_aytokiniton.jpg
Γιατί το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο δεν είναι πλέον η συμφέρουσα επιλογή
Τα δεδομένα αλλάζουν, καθώς οι τιμές των καινούργιων μοντέλων γίνονται πιο ανταγωνιστικές και η τεχνολογία εξελίσσεται με ταχύ ρυθμό.
Γιατί το μεταχειρισμένο αυτοκίνητο δεν είναι πλέον η συμφέρουσα επιλογή
mirmigia
Το απλό υλικό που βοηθά να κρατήσετε τα μυρμήγκια μακριά από το σπίτι
Η παρουσία τους μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ενοχλητική, όμως υπάρχουν φυσικές λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν χωρίς τη χρήση χημικών προϊόντων.
Το απλό υλικό που βοηθά να κρατήσετε τα μυρμήγκια μακριά από το σπίτι
Μαθηματικά
Ποιές μαθησιακές δυσκολίες επηρεάζουν τη σχέση με τα μαθηματικά
Η κατανόηση των αριθμών και των μαθηματικών πράξεων δεν είναι το ίδιο εύκολη για όλους. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου παιδιά και ενήλικες αντιμετωπίζουν...
Ποιές μαθησιακές δυσκολίες επηρεάζουν τη σχέση με τα μαθηματικά