Την πρόταση του για τον "Μεγάλο περίπατο της Αθήνας" που θα ενοποιήσει και θα αναδείξει αρχαιολογικούς χώρους και σημαντικά τοπόσημα της πόλης, έθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος , Κώστας Μπακογιάννης, στη συνάντηση και τη συζήτηση που είχε με την διευθύντρια Μαρία Λαγογιάννη και άλλους εργαζόμενους κατά την επίσκεψή του στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο.
Κεντρική ιδέα της πρότασης αυτής είναι η συνένωση του Αρχαιολογικού Μουσείου, του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και του ανακαινισμένου ξενοδοχείου "Ακροπόλ" για να δημιουργηθεί μια όαση Πολιτισμού στο κέντρο της Αθήνας.
Ο κ. Μπακογιάννης παρομοίωσε το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο «με φάρο που θα φωτίσει την Αθήνα» και ξεναγήθηκε από την διευθύντρια του μουσείου , τόσο στις αίθουσες όπου μπορεί να θαυμάσει κανείς 11.000 μοναδικά εκθέματα, όσο και στις αποθήκες όπου υπάρχουν άλλα 200.000 ευρήματα, πραγματικοί θησαυροί!
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ