Thumbnail
Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση - "Υπεύθυνος ο Άδωνις Γεωργιάδης και δύο άλλα στελέχη της ΝΔ για τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος"

Με μία ακόμη ανακοίνωση το Ποτάμι επιτίθεται στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, κατηγορώντας τον ως υπεύθυνο για τις αποχωρήσεις του Γιώργου Αμυρά και του Γρηγόρη Ψαριανού.

Οι δυο αποχωρήσεις των βουλευτών συντέλεσαν στη διάλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμιού, το οποίο επιρρίπτει τις ευθύνες για αυτή την εξέλιξη στον Άδωνι Γωργιάδη και σε άλλα δυο στελέχη της ΝΔ, τα οποία ωστόσο δεν τα ονοματίζει.

Η ανακοίνωση του Ποταμιού αναφέρει:

"Πιστεύαμε ότι ο κ. Γεωργιάδης θα ήξερε την παροιμία των αρχαίων «κρείττον του λαλείν το σιγάν» – είναι πολύ καλύτερο να σιωπά κανείς από το να ομιλεί. Μάλλον την αγνοεί. Και βγήκε να μας πει ότι έχει καλή γνώμη για τους κυρίους Αμυρά και Ψαριανό, τους συνδέει φιλία, αλλά δεν είναι στη δική του αρμοδιότητα η σύνθεση των ψηφοδελτίων της ΝΔ. Κανείς δεν είπε ότι είναι αρμοδιότητα του τα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Είπαμε και ξαναλέμε, ότι οι κύριοι Αμυράς και Ψαριανός τον εμφάνιζαν ως ένα εκ των τριών στελεχών της ΝΔ που ήταν σε επαφή μαζί τους – δεν είναι ο κ. Χατζηδάκης ανάμεσα σε αυτά – που κάθε τόσο τους έλεγαν «τώρα – τώρα είναι η ευκαιρία, τώρα να φύγετε». Και κάποια στιγμή το… πέτυχαν”.

Στην συνέχεια της ανακοίνωσης επιτίθεται και πάλι στον κ. Γεωργιάδη λέγοντας ότι

“τώρα, ως προς το μέγα ερώτημα «πώς γνώριζε ο Ζάεφ ότι το Ποτάμι είναι θετικό στην προοπτική μιας συμφωνίας;», τι να πούμε… Ίσως, λέμε ίσως, να υπάρχει κάποιος στο γραφείο του κ. Ζάεφ που διαβάζει ελληνικές εφημερίδες. Και να είδε στις 29 Δεκεμβρίου του ’17 – έξι μήνες πριν τις Πρέσπες – το άρθρο του Σταύρου Θεοδωράκη στα Νέα – ναι, στα Νέα! – που έλεγε: «Σύνθετη ονομασία για κάθε χρήση, erga omnes έναντι πάντων, που θα περιλαμβάνει τον όρο «Μακεδονία».

«Στοιχειώδες Γουάτσον, στοιχειώδες. Ακούς εκεί ελληνικές εφημερίδες στα Σκόπια! Πώς δεν το είχαμε σκεφθεί;»"

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σοφία Ζαχαράκη, υπουργείο Παιδείας
ETUCE σε Ζαχαράκη: «Σταματήστε τις διώξεις κατά των Ελλήνων εκπαιδευτικών»
Παρέμβαση της Ευρωπαϊκής Συνδικαλιστικής Επιτροπής στην Υπουργό Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη για τα εργασιακά των εκπαιδευτικών
ETUCE σε Ζαχαράκη: «Σταματήστε τις διώξεις κατά των Ελλήνων εκπαιδευτικών»
Γιάννης Λαμπρόπουλος
Υφ. Προστασίας του Πολίτη: Δεν έγιναν συλλήψεις εκπαιδευτικών στη Νέα Ιωνία
«Ανακριβείς οι αιτιάσεις περί συλλήψεων, χρήσης χειροπέδων ή εφαρμογής αυτοφώρου» αναφέρει ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη
Υφ. Προστασίας του Πολίτη: Δεν έγιναν συλλήψεις εκπαιδευτικών στη Νέα Ιωνία
foto_education.jpg
Δικαίωση ζητούν οι νεοδιόριστοι – Καταγγελία ΣΕΠΕ Ημαθίας για εργασιακή ομηρία
Στο πλευρό των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών ο ΣΕΠΕ Ημαθίας κατά την εκδίκαση των προσφυγών για τη μονιμοποίησή τους στο Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης
Δικαίωση ζητούν οι νεοδιόριστοι – Καταγγελία ΣΕΠΕ Ημαθίας για εργασιακή ομηρία