Thumbnail
Θα αναμετρηθεί με τον Κώστα Μπακογιάννη

Το πρόσωπο που επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ να ριχθεί στη “μάχη” των δημοτικών εκλογών του 2019 και συγκεκριμένα στο δήμο της Αθήνας είναι και επίσημα ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου, η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ «Αθήνα Ανοιχτή Πόλη» παρουσίασε επίσημα τον υποψήφιό της για τις δημοτικές εκλογές του 2019.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος είχε ανάψει από την πρώτη στιγμή το «πράσινο φως» στον Αλέξη Τσίπρα, αποδεχόμενος να είναι υποψήφιος για το δήμο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναζητήσει τον «εκλεκτό» του και σε προσωπικότητες εκτός Βουλής αλλά είτε βρήκε… κλειστές πόρτες είτε το κόμμα θεώρησε ότι δεν θα μπορούσαν να τεθούν, αυτά τα πρόσωπα, αντιμέτωπα με αντιπάλους όπως ο Κώστας Μπακογιάννης αλλά και ο Παύλος Γερουλάνος, που προέρχεται από μεγάλη αστική οικογένεια της Αθήνας.

Έτσι, επιλέχθηκε για το Δήμο Αθηναίων ο Νάσος Ηλιόπουλος. Ο νεαρός υφυπουργός Εργασίας θεωρείται εργατικός και πολύ αποτελεσματικός, χαίρει εκτίμησης από στελέχη της Κουμουνδούρου και προέρχεται από τον σκληρό πυρήνα του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

airpods
Τι να κάνετε αν το ένα από τα δύο ακουστικά AirPod δεν λειτουργεί σωστά
Αρκετοί χρήστες έρχονται κάποια στιγμή αντιμέτωποι με ένα συχνό πρόβλημα: το ένα από τα δύο ακουστικά σταματά να λειτουργεί.
Τι να κάνετε αν το ένα από τα δύο ακουστικά AirPod δεν λειτουργεί σωστά