Σε πλήρη αντίθεση με τις προεκλογικές διακηρύξεις του ΣΥΡΙΖΑ

Σε πλήρη αντίθεση με τις προεκλογικές διακηρύξεις του ΣΥΡΙΖΑ που αφορούν την μεταλλευτική δραστηριότητα στην περιοχή των Σκουριών είναι το ΚΚΕ, σύμφωνα με τα λεγόμενα το Γενικού Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Σε συνέντευξή του στο «Βήμα FM», έδωσε διευκρινήσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα, αναπτύσσοντας παράλληλα τις θέσεις του κόμματος, εν όψει των κινητοποιήσεων που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι, μετά την απόφαση του πρώην υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Π. Σκουρλέτη να διακόψει τη λειτουργία του εργοστασίου.

"Οι εργαζόμενοι παλεύουν για τη δουλειά τους. Δεν μπορείς να καταδικάζεις εργαζόμενους στην ανεργία. Λουκέτο δεν πρέπει να υπάρχει σε βιομηχανία. Το εργοστάσιο στις Σκουριές πρέπει να ανοίξει..." 


Ο κ. Κουτσούμπας επανέλαβε ότι το ΚΚΕ θεωρεί μείζον ζήτημα την προστασία του περιβάλλοντος σ' αυτή την επένδυση, ενώ τάχθηκε υπέρ της κοινωνικοποίησης και της κρατικοποίησης όλων των παραγωγικών μέσων και πηγών της οικονομίας προς όφελος του Ελληνικού λαού.

Ακολουθεί το ηχητικό απόσπασμα με τις δηλώσεις του κ. Κουτσούμπα.

Για τις Σκουριές μιλάει στο 19': 31".

Διαβάστε Επίσης:


ΑΣΕΠ: Tο ΚΟΡΥΦΑΙΟ Σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ με ανοικτές αιτήσεις

Νέες Προσλήψεις Φιλολόγων (όλες οι ειδικότητες) σε όλη την Ελλάδα

Μοριοδότηση - Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Π.Ε. και Δ.Ε. στη Σχολική Ψυχολογία

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ