Καταγγελία για παρακολουθήσεις τηλεφώνων στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ακόμη και του προέδρου του κόμματος Αλ. Τσίπρα, κατέθεσε ο εκπρόσωπος Τύπου Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ.
Ξεκινώντας από τον ισχυρισμό ότι πολλές από τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δεν προέρχονται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά από άλλες πηγές, φέρεται να κατήγγειλε ο Π. Σκουρλέτης ότι αρκετές φορές διακόπτεται η συνομιλία του στα πρώτα δέκα δευτερόλεπτα όταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο εκπρόσωπος Τύπου είπε κλείνοντας ότι δεν τα λέει για να προκαλέσει φόβο στο Σώμα, αλλά για να είναι όλοι πιο προσεκτικοί στο εξής. Οι συνθήκες έχουν αλλάξει και οι αντίπαλοι αδίστακτοι, προειδοποίησε σύμφωνα με πληροφορίες.
Αντίστοιχες καταγγελίες έχουν κάνει κατά το παρελθόν τόσο ο Αλ. Τσίπρας όσο και ο Ν. Βούτσης
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom