Thumbnail
«ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΚΥΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ»
Αμεση προσφυγή στις κάλπες ώστε να βγει η χώρα από το αδιέξοδο ζήτησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας σε δήλωσή του προσερχόμενος στο συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΕΚΘ και ΕΔΟΘ, στο άγαλμα του Βενιζέλου.
 
Τσίπρας: Εκλογές τώρα για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο
 
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ότι ήρθε σαν κλέφτης και εγκαινίασε την 78η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) και τού καταλόγισε «πρωτοφανές πλεόνασμα κυνισμού, αλλαζονείας, ψεύδους και υποκρισίας».
 
«Ο πρωθυπουργός νομίζει ότι επειδή εξαπάτησε μια φορά τον ελληνικό λαό στις περσινές εκλογές, μιλώντας για επαναδιαπραγμάτευση, θα μπορεί να το κάνει διαρκώς. Ήρθε, λοιπόν, σήμερα σε μία πόλη που "βουλιάζει" στα λουκέτα, στην ανεργία, στη φτώχεια, στην ανασφάλεια και μίλησε για επιτυχία, για τέλος των μνημονίων και για πρωτογενές πλεόνασμα.
 
Στην πραγματικότητα, όμως, δεν πρόκειται για πρωτογενές πλεόνασμα, αλλά για πρωτοφανές πλεόνασμα κυνισμού, αλλαζονείας, ψεύδους και υποκρισίας», δήλωσε ο κ.Τσίπρας
«Όμως δεν τον πιστεύει πια κανείς. Ακόμη και οι δικοί του άνθρωποι, που βρέθηκαν σήμερα να χειροκροτούν βαριεστημένα στην αίθουσα της Διεθνούς Έκθεσης, που σαν τον κλέφτη ήρθε σήμερα να την εγκαινιάσει, αποφεύγοντας ακόμα και τους δημοσιογράφους. Το μόνο από όσα λέει, όμως, που είναι αλήθεια είναι ότι επιθυμεί να εξαντλήσει τον χρόνο του στην καρέκλα της εξουσίας, εξαντλώντας όμως τις τελευταίες απαντοχές του ελληνικού λαού. Γι' αυτό, όλοι μας πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτή η κυβέρνηση δεν πρέπει να πέσει ή να φύγει, αν δεν τη διώξει ή δεν τη ρίξει ο ίδιος ο λαός, με τις αντιστάσεις του, με τη δράση του, με τις κινητοποιήσεις του» ανέφερε.
«Ας μην μείνει, λοιπόν, κανένας μόνος του απέναντι στην κρίση. Ας ενώσουμε όλες μας τις δυνάμεις σε έναν αγώνα για να βρεθεί δημοκρατική διέξοδος στο δράμα που ζει ο λαός μας τρία χρόνια τώρα. Εκλογές άμεσα για να βρεθεί διέξοδος, με την κονωνία όρθια και τη χώρα κυρίαρχη» κατέληξε ο κ. Τσίπρας.
 
Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μαθηματικά
Το «παράδοξο» του Μαθηματικού άγχους: Όταν η πίεση γίνεται κίνητρο
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα από το Virginia Tech και το Ohio State University, ένα μέτριο επίπεδο άγχους μπορεί, υπό προϋποθέσεις, να λειτουργήσει...
Το «παράδοξο» του Μαθηματικού άγχους: Όταν η πίεση γίνεται κίνητρο