Βάσεις 2021: Στα 52 πέρασε πρώτος στο τμήμα Χωροταξίας του ΑΠΘ
Eισήχθη πρώτος στη σχολή, συγκεντρώνοντας 15.040 μόρια - «Εάν κάποιος βάλει στόχο και κάνει με μεράκι αυτό που αγαπάει, σίγουρα μπορεί να το πετύχει», δήλωσε

Ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης είναι 52 ετών και είναι πλέον φοιτητής στο τμήμα Χωροταξίας στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αφού διαγωνίστηκε στις Πανελλήνιες Εξετάσεις. Μάλιστα, εισήχθη πρώτος στη σχολή, συγκεντρώνοντας 15.040 μόρια!

Μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», στην τηλεόραση του OPEN, ο κ. Αλεξανδρής σημείωσε πως «εάν κάποιος βάλει στόχο και κάνει με μεράκι αυτό που αγαπάει, σίγουρα μπορεί να το πετύχει. Στη ηλικία που είμαι εγώ, σαφώς μπορεί να αποκτήσει πιο δύσκολα γνώσεις, αλλά έχει μια κριτική σκέψη στην οποία μπορεί να διαχειριστεί την ψυχολογία του την ώρα των εξετάσεων, να φρεσκάρει γνώσεις που είχε από παλιά και κάποιες καινούργιες».

«Εγώ σε μικρότερη ηλικία αναγκάστηκα να πάρω την οικογενειακή μας επιχείρηση. Το είχα στο μυαλό μου κάποια στιγμή ότι θα προσπαθήσω να το κάνω (να περάσει στη σχολή)». Ανέφερε δε πως είναι εργολάβος οικοδομών και έχει σχέση με το αντικείμενο.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκφε
Μια Γιορτή των Φυσικών Επιστημών από μαθητές: 17 Χρόνια Καινοτομίας από το Ε.Κ.Φ.Ε. Καρδίτσας
Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν 21 σχολεία του Νομού, με περισσότερους από 220 μαθητές
Μια Γιορτή των Φυσικών Επιστημών από μαθητές: 17 Χρόνια Καινοτομίας από το Ε.Κ.Φ.Ε. Καρδίτσας