LIAM PEIN
Έπεσε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου στην Αργεντινή

Ο Λίαμ Πέιν, πρώην μέλος των One Direction, πέθανε μετά από πτώση από τον τρίτο όροφο ενός ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες στην Αργεντινή, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η La Nación αναφέρει ότι πριν από το περιστατικό, το προσωπικό του «Hotel Casa Sur» κάλεσε την αστυνομία για να αναφέρει «έναν επιθετικό άνδρα που θα μπορούσε να είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ».

«Μας ειδοποίησαν για ένα άτομο που βρισκόταν σε μια εσωτερική αυλή του ξενοδοχείου Casa Sur. Οι πρώτες βοήθειες έφτασαν και επιβεβαίωσαν τον θάνατο του άνδρα. Αργότερα μάθαμε ότι ήταν τραγουδιστής σε μουσικό συγκρότημα. Δυστυχώς, είχε τραύματα ασυμβίβαστα με τη ζωή ως αποτέλεσμα της πτώσης του, οπότε έπρεπε να επιβεβαιώσουμε τον θάνατό του. Δεν υπήρχε δυνατότητα ανάνηψης», ανέφεραν οι τοπικές αρχές σε ανακοίνωσή τους.

Ο Λίαμ Πέιν έγινε παγκοσμίως γνωστός ως μέλος του ποπ συγκροτήματος One Direction που έχει πλέον διαλυθεί, μαζί με τους Χάρι Στάιλς, Ζέιν Μάλικ, Νίαλ Χόραν και Λούις Τόμλινσον.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ: Εάν πήρες ΚΑΥΑΣ κλείδωσε το επίδομα εδώ με ένα κλικ στο ΕΚΕΚ

Αυτά είναι τα ελληνικά επώνυμα που προέρχονται από αλβανικές λέξεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γυμναστική
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!
Από τον αυλό στον Spotify: Γιατί η μουσική ήταν (και παραμένει) το καλύτερο «εργαλείο» άσκησης
Η μουσική στο γυμναστήριο δεν είναι trend της εποχής. Είναι μια πρακτική 2.000 ετών: Ο Σωκράτης… χόρευε για να μείνει σε φόρμα!