μουσείο Ακρόπολης
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ/INTIME NEWS
Το επτάμηνο, υπήρξε αύξηση κατά 32,2% στους επισκέπτες, κατά 26,7% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και κατά 35,8% στις εισπράξεις.

Αύξηση 10,8% καταγράφηκε στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας τον Ιούλιο εφέτος σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2022, ενώ υπήρξε και αύξηση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 7,3% και των εισπράξεων κατά 37,7%, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ.

Το επτάμηνο, παρατηρείται αύξηση σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2022 κατά 37,8% στους επισκέπτες των μουσείων, κατά 36,9% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και κατά 69,4% στις εισπράξεις.

Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, στους αρχαιολογικούς χώρους σημειώθηκε τον Ιούλιο 2023 αύξηση των επισκεπτών κατά 3,7% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2022, μείωση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 2,2% και αύξηση των εισπράξεων κατά 5,9%.

Το επτάμηνο, υπήρξε αύξηση κατά 32,2% στους επισκέπτες, κατά 26,7% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και κατά 35,8% στις εισπράξεις.

Επισκέπτες μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, εισπράξεις, Ιούλιος 2022-Ιούλιος 2023

μουσεία

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζαχαράκη
Ζαχαράκη: Επικαιροποίηση των αδειών των ιδιωτικών σχολείων
Η υπουργός Παιδείας υπέγραψε την απόφαση για επικαιροποίηση των αδειών ιδιωτικών σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (λίστα)
Ζαχαράκη: Επικαιροποίηση των αδειών των ιδιωτικών σχολείων