Κόσμος

Αυξήθηκαν φέτος οι επισκέπτες σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους -Οι τοπ προορισμοί

μουσείο Ακρόπολης
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ/INTIME NEWS
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το επτάμηνο, υπήρξε αύξηση κατά 32,2% στους επισκέπτες, κατά 26,7% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και κατά 35,8% στις εισπράξεις.

Αύξηση 10,8% καταγράφηκε στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας τον Ιούλιο εφέτος σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2022, ενώ υπήρξε και αύξηση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 7,3% και των εισπράξεων κατά 37,7%, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ.

Το επτάμηνο, παρατηρείται αύξηση σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2022 κατά 37,8% στους επισκέπτες των μουσείων, κατά 36,9% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και κατά 69,4% στις εισπράξεις.

Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, στους αρχαιολογικούς χώρους σημειώθηκε τον Ιούλιο 2023 αύξηση των επισκεπτών κατά 3,7% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2022, μείωση των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου κατά 2,2% και αύξηση των εισπράξεων κατά 5,9%.

Το επτάμηνο, υπήρξε αύξηση κατά 32,2% στους επισκέπτες, κατά 26,7% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου και κατά 35,8% στις εισπράξεις.

Επισκέπτες μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, εισπράξεις, Ιούλιος 2022-Ιούλιος 2023

μουσεία
0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος