Warning message

Unable to retrieve https://twitter.com/i/status/1724610752403612016 at this time, please check again later.
GAZA
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Περισσότεροι από 11.200 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί σε ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα από τις 7 Οκτωβρίου.

Επιδρομή στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Γάζας πραγματοποίησε τα ξημερώματα ο ισραηλινός στρατός.

«Μπορούμε να τους δούμε να στρέφουν τα όπλα των τανκς προς το νοσοκομείο. Δεν είμαστε σίγουροι αν στρατιώτες βρίσκονται μέσα στο νοσοκομείο, αλλά βρίσκονται μέσα στο συγκρότημα με τα τανκς», σύμφωνα με δημοσιογράφο του παλαιστινιακού πρακτορείου ειδήσεων Wafa.

Υπήρχαν ανταλλαγές πυροβολισμών στην αυλή, πρόσθεσε ο Al Za'anoun, τη στιγμή που εκατοντάδες προσωπικό και ασθενείς εξακολουθούν να βρίσκονται εντός του νοσοκομείου, μαζί με αρκετές χιλιάδες άτομα που έχουν αναζητήσει καταφύγιο από την αεροπορική και χερσαία επίθεση του Ισραήλ.

https://twitter.com/i/status/1724610752403612016

Ο διευθυντής των υπηρεσιών υγείας στη Λωρίδα της Γάζας, ο Μουνίρ Αμπού Αλ Ρις, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Τζαζίρα πως δυνάμεις του στρατού του Ισραήλ επιχειρούν μέσα στο νοσοκομείο Σίφα, το μεγαλύτερο του θυλάκου, ψάχνουν σε υπόγειά του, προσθέτοντας πως ασθενείς έχουν καταληφθεί από πανικό εξαιτίας των κρότων εκρήξεων.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου

Fuel Pass: Πότε λήγει η προθεσμία – Πόσα χρήματα δικαιούστε

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Παιδίατρος
Προσωπικός Παιδίατρος: Χαμηλή συμμετοχή γονέων παρά τις δωρεάν υπηρεσίες μέσω ΕΟΠΥΥ
Περιορισμένο ενδιαφέρον για τον θεσμό – Προβληματισμός από παιδιάτρους για τις εγγραφές και τις συνθήκες συνεργασίας
Προσωπικός Παιδίατρος: Χαμηλή συμμετοχή γονέων παρά τις δωρεάν υπηρεσίες μέσω ΕΟΠΥΥ
Γαβριήλ Σακελλαρίδης
Σακελλαρίδης: «Η Νέα Αριστερά δεν διαλύεται – Θα ανασυγκροτηθεί και θα δώσει τις μάχες που έρχονται»
Αιχμές για τις αποχωρήσεις βουλευτών και αναφορές στον ρόλο της ΕΛ.Α.Σ. – Κάλεσμα για συσπείρωση και συνέχιση της πολιτικής πορείας του κόμματος
Σακελλαρίδης: «Η Νέα Αριστερά δεν διαλύεται – Θα ανασυγκροτηθεί και θα δώσει τις μάχες που έρχονται»