αεροδρόμιο
Φώτο: Twitter
Χρειάστηκε να της το ακρωτηριάσουν

Ένα απίστευτο ατύχημα έγινε σήμερα το μεσημέρι (29/06) στο αεροδρόμιο Don Mueang της Μπανγκόκ, στη Ταϊλάνδη, όταν το πόδι μιας 57χρονης γυναίκας πιάστηκε στο κινούμενο διάδρομο.

Ιατρική ομάδα έσπευσε στο σημείο, προκειμένου να απεγκλωβίσουν την 57χρονη, ωστόσο, τελικά, χρειάστηκε να της ακρωτηριάσουν το αριστερό πόδι.

«Εκ μέρους του διεθνούς αεροδρομίου Don Mueang, θα ήθελα να εκφράσω τα περαστικά για το ατύχημα», δήλωσε ο διευθυντής του αεροδρομίου Don Mueang, Karun Thanakuljeerapat, σε συνέντευξη Τύπου. Προσέθεσε, επίσης: «Θα ήθελα να επιμείνω ότι θα διασφαλίσουμε ότι δεν θα συμβεί ξανά τέτοιο ατύχημα».

Ακόμη, υπογράμμισε ότι το αεροδρόμιο θα έχει την πλήρη ευθύνη για τα ιατρικά έξοδα της γυναίκας.

Ο Karun σημείωσε ότι η ιατρική ομάδα στο νοσοκομείο, στο οποίο διακομίστηκε στην αρχή, δεν μπόρεσε να επανατοποθετήσει το πόδι της. Η 57χρονη, όμως, ζήτησε να μεταφερθεί αλλού, με την ελπίδα ότι εκεί θα μπορούσαν να επανασυνδέσουν το άκρο της.

Εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο έδειχναν το κάτω μέρος του ποδιού της γυναίκας παγιδευμένο κάτω από τον ιμάντα στο τέλος του διαδρόμου, με το προσωπικό να προσπαθεί να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τεχνητη νοημοσυνη
Το σχολείο γίνεται 3D κόσμος: Το ελληνικό εργαλείο που «σπάει» τους τοίχους της τάξης
Η πλατφόρμα που μεταμορφώνει την εκπαίδευση και κάνει το μάθημα παιχνίδι - Το να μιλάς για τον Παρθενώνα είναι σημαντικό. Το να τον περπατάς μαζί...
Το σχολείο γίνεται 3D κόσμος: Το ελληνικό εργαλείο που «σπάει» τους τοίχους της τάξης
Πρωτομαγιά
Δάσκαλοι στον τοίχο της Καισαριανής, Πρωτομαγιά του 1944. «…Ν’ ανθίσει γέλιο στις ματιές, να λάμψει ο κόσμος όλος…»
Η Πρωτομαγιά του 1944 δεν είναι απλώς άλλη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της Κατοχής
Δάσκαλοι στον τοίχο της Καισαριανής, Πρωτομαγιά του 1944. «…Ν’ ανθίσει γέλιο στις ματιές, να λάμψει ο κόσμος όλος…»
Υπουργείο Παιδείας
Myschool και ΟΠΣΥΔ: Οι διοικητικοί υπάλληλοι απαιτούν συμμετοχή για να μη μείνουν τα έργα… στα χαρτιά
Διοικητικοί υπάλληλοι ζητούν ρόλο στις Ομάδες Εργασίας για την ψηφιακή αναβάθμιση των συστημάτων του υπουργείου Παιδείας
Myschool και ΟΠΣΥΔ: Οι διοικητικοί υπάλληλοι απαιτούν συμμετοχή για να μη μείνουν τα έργα… στα χαρτιά