Barbie
IMDB
Μεγάλο πρόβλημα στην παγκόσμια αγορά προκάλεσαν οι τεράστιες ποσότητες ροζ μπογιάς που χρησιμοποιήθηκαν στην ταινία «Barbie»

Οι τεράστιες ποσότητες ροζ μπογιάς που χρειάστηκαν για να φτιαχτούν τα ροζ σκηνικά της ταινίας «Barbie», απορρόφησαν όλη την παγκόσμια ζήτηση από μια εταιρεία.

Την είδηση μετέδωσε η σχεδιάστρια παραγωγής της αναμενόμενης ταινίας, Sarah Greenwood.

Τα χρωματικά προβλήματα

Μιλώντας στο Architectural Digest, η σκηνοθέτις Greta Gerwig αποκάλυψε ότι η ομάδα των Warner Bros Studios Leavesden κατασκεύασε τα λαμπυρίζοντα σκηνικά της ταινίας από το μηδέν· ακόμη και τον ουρανό, ο οποίος βάφτηκε στο χέρι, αντί να είναι Computer Generated Image. «Δημιουργούσαμε – κυριολεκτικά – το εναλλακτικό σύμπαν της Barbie» είπε. «Έπρεπε τα πάντα να είναι απτά, γιατί τα παιχνίδια είναι, πάνω απ’ όλα, πράγματα που πιάνεις», τόνισε.

Για να αναδημιουργήσει τη σχεδόν μονοχρωματική παλέτα των Dreamhouses της Barbie, η ομάδα σχεδίασης των σκηνικών έπρεπε να έχει στη διάθεσή της μια απύθμενη ποσότητα ροζ μπογιάς για να καλύψει τα πάντα, από φανοστάτες μέχρι οδικά σήματα. Χρησιμοποίησαν μια ιδιαίτερα κορεσμένη απόχρωση του ροζ που παράγει η αμερικανική κατασκευάστρια εταιρεία Rosco. «Ήθελα τα ροζ να είναι πολύ φωτεινά και τα πάντα να είναι υπερβολικά, σχεδόν» εξήγησε η Gerwig. Απαιτήθηκε τέτοια ποσότητα μπογιάς που σύμφωνα με την Greenwood η παραγωγή της ταινίας προκάλεσε παγκόσμια έλλειψη της συγκεκριμένης απόχρωσης ροζ· «ξέμεινε από ροζ ο κόσμος» αστειεύτηκε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αλεξο
Εκπαιδευτικοί Πάτρας: «Το “τζάμπα” δεν αφορά την αξιοπρέπεια των εκπαιδευτικών»
Απάντηση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πάτρας σε προκλητικές δηλώσεις και ανάδειξη των πραγματικών προβλημάτων της δημόσιας εκπαίδευσης
Εκπαιδευτικοί Πάτρας: «Το “τζάμπα” δεν αφορά την αξιοπρέπεια των εκπαιδευτικών»
molivia
Εκπαιδευτικοί ζητούν Ολομέλεια Προέδρων της ΔΟΕ για τις εξελίξεις στην Παιδεία
Κοινό αίτημα Συλλόγων για έκτακτες Γενικές Συνελεύσεις και απεργιακή κλιμάκωση απέναντι στην κυβερνητική επίθεση
Εκπαιδευτικοί ζητούν Ολομέλεια Προέδρων της ΔΟΕ για τις εξελίξεις στην Παιδεία