αργεντινη
Ένας αγρότης, μαζί με τα τέσσερα παιδιά του, έφτιαξαν ένα δάσος σε σχήμα κιθάρας αποτελούμενο από 7.000 κυπαρίσσια και ευκαλύπτους για τη γυναίκα του

Σύμφωνα με την δημοφιλή σελίδα του facebook, η Γεωγραφία είναι πολύ κουλ, στην Αργεντινή υπάρχει ένα δάσος σε σχήμα κιθάρας, το οποίο αποτελείται από 7.000 κυπαρίσσια και ευκαλύπτους. 

Η ιστορία είναι άκρως ενδιαφέρουσα.

Δείτε την ανάρτηση: 

Ένας κύριουλης στην #Αργεντινή έφτιαξε μαζί με τα παιδιά του ΕΝΑ ΔΑΣΟΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΙΘΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!!!

 Λοιπόν, η ιστορία είναι φουλ συγκινητική, βγάλτε χαρτομάντιλα!

Το κιθαροδάσος αυτό βρίσκεται στις Πάμπα της Αργεντινής (Πάμπα είναι οι εύφορες πεδιάδες της Νότιας Αμερικής που βρίσκονται στην εύκρατη ζώνη) και έχει μήκος πάνω από ένα χιλιόμετρο! (σαν να λέμε από την πλατεία Συντάγματος μέχρι την πλατεία Ομονοίας σε ευθεία)!

Αποτελείται από 7.000 κυπαρίσσια και ευκαλύπτους, ΠΟΥ ΤΑ ΦΥΤΕΨΑΝ ΕΝΑ-ΕΝΑ ο αγρότης Πέδρο Μαρτίν Ουρέτα μαζί με τα τέσσερα παιδιά του πριν από 30 χρόνια περίπου!

Ο λόγος πίσω από αυτό το πανέμορφο προτζεκτ ήταν η γυναίκα του Πέδρο, η Γκρασιέλα Υραϊζόζ! Μια μέρα η γυναίκα του πέταγε με ένα αεροπλάνο πάνω από τις πεδιάδες και παρατήρησε μια φάρμα που στιγμιαία το σχήμα της, της θύμισε δοχείο αρμέγματος! Τότε γυρνάει και λέει στον Πέδρο πως μπορούν να κάνουν κάτι πολύ καλύτερο και να φτιάξουν μια φάρμα σε σχήμα κιθάρας (ήταν το αγαπημένο μουσικό όργανο της γλυκούλας)!

Μια μέρα, το 1977, η Γαβριέλα ξαφνικά κατέρρευσε! Λόγω ανευρίσματος πέθανε λίγο αργότερα, κυοφορώντας (αυτό που θα ήταν) το πέμπτο τους παιδί! Λίγα χρόνια αργότερα, ο Πέδρο αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη της φτιάχνοντας μια φάρμα σε σχήμα κιθάρας που πάντα ονειρευόταν η Γαβριέλα!

Παιδιά νιώστε λίγο ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ! 

Το αποτέλεσμα είναι ακραία συμμετρικό και πραγματικά φαίνεται αριστούργημα! Μακάρι να μπορούσα να του πάρω συνέντευξη να μάθω πως το κατάφερε! (έ ρε τι σου κάνει η δύναμη που σου δίνει η αγάπη!)

 Μάλιστα, το δάσος αυτό είναι αρκετά μεγάλο ώστε να είναι ορατό από αεροπλάνα και δορυφόρους που περνάνε από πάνω!

(όχι τόσο) ΚΟΥΛ ΦΑΚΤ 

Ο Πέδρο έχει δει το δάσος μόνο από φωτογραφίες και ποτέ live από ψηλά σε κάποια πτήση! Μικρούλης είχε περάσει μια άσχημη εμπειρία με τα ύψη που του άφησε τραύμα με αποτέλεσμα να φοβάται τα αεροπλάνα! (θέλω να του δώσω μια μεγάλη αγκαλιά!)

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βροχή διαμαρτυριών στο alfavita.gr για τα θέματα της Φυσικής

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 5 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανελλαδικές
Πανελλήνιες: Για τους καθηγητές Φυσικής που θα συμμετέχουν στη βαθμολόγηση των γραπτών δοκιμίων
Αστοχίες Φυσικής που θα δυσκολέψουν τη βαθμολόγηση των γραπτών
Πανελλήνιες: Για τους καθηγητές Φυσικής που θα συμμετέχουν στη βαθμολόγηση των γραπτών δοκιμίων