συνταξιούχος
Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, συγκεντρώθηκαν 108.000 δολάρια για τον Μάριον, τα οποία του… παρουσιάστηκαν με τη μορφή μιας μεγάλης επιταγής την προηγούμενη Τετάρτη

Ένας 82χρονος βετεράνος του Ναυτικού που εργάζεται σε κατάστημα της Walmart, ο Ουόρεν Μάριον, συνταξιοδοτήθηκε χάρη σε έναν… πελάτη του.

Ο πελάτης δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok και κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 100.000 δολάρια στην πλατφόρμα GoFundMe από τους χρήστες του social media.

O πελάτης που ξεκίνησε τη συγκινητική αυτή προσπάθεια είναι ο Ρόρι ΜακΚάρτι και πήρε έμπνευση από ένα προηγούμενο βίντεο TikTok στο οποίο μια γυναίκα μπήκε σε ένα Walmart και μαγνητοσκόπησε έναν ηλικιωμένο υπάλληλο μαζεύοντας χρήματα για αυτόν μέσα από μια πετυχημένη καμπάνια στη social πλατφόρμα.

Το βίντεο του είχε πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γεγονός που οδήγησε στη δημιουργία καταχώρησης στο GoFundMe για τη συγκέντρωση χρημάτων.

Έτσι μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, συγκεντρώθηκαν 108.000 δολάρια για τον Μάριον, τα οποία του… παρουσιάστηκαν με τη μορφή μιας μεγάλης επιταγής την προηγούμενη Τετάρτη.

«Νιώθω σαν να ξαναγεννήθηκα», δήλωσε ο Μάριον στο WTTG-TV. «Είναι απίστευτο».

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Θέλετε να χάσετε 2 - 4 κιλά σε μία εβδομάδα; Αυτή είναι η ιδανική δίαιτα

Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

panpatrwn.jpg
Εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακά Εκπ/κών 2023: Νέες Υποτροφίες
Σε ποια μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως που πραγματοποιούνται από Δημόσιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο (ΔΕΝ χρειάζονται ΔΟΑΤΑΠ) μπορείτε να διεκδικήσετε...
Εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακά Εκπ/κών 2023: Νέες Υποτροφίες