afganistan
Δώδεκα παιδιά πέθαναν από τα χιόνια και το πολικό ψύχος στην επαρχία Κουνάρ

Οι σφοδρές χιονοπτώσεις και το πολικό ψύχος στοίχισαν τη ζωή σε 12 παιδιά στην επαρχία Κουνάρ του ανατολικού Αφγανιστάν, σύμφωνα με το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο της χώρας, το Bakhtar.

Η τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή Γιουγκάλ πριν από δύο ημέρες, όμως το πρακτορείο δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις.

Χωρικοί, που ζήτησαν να μην κατονομαστούν, είπαν ότι όλα τα θύματα ήταν μέλη οικογενειών νομάδων που μετέφερα τα ζώα τους στα βουνά για το καλοκαίρι.

Σε όλο το Αφγανιστάν σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες πλημμύρες, μετά τις καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν μεγάλο μέρος της χώρας. Ταυτόχρονα, περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε τις ανατολικές επαρχίες Πακτίκα και Χοστ τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

θλιμμένος εκπαιδευτικός
Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Δύο χρόνια μακριά από τη ζωή τους - Όταν ο διορισμός γίνεται τιμωρία
Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Μια περίοδος έντονης πίεσης, οικονομικής ασφυξίας και προσωπικής αποσύνδεσης.
Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί: Δύο χρόνια μακριά από τη ζωή τους - Όταν ο διορισμός γίνεται τιμωρία
καιρός
Το λάθος στον χαιρετισμό που κάνουμε όλοι: Γιατί δεν λέμε «καλησπέρα» στις 12:00 το μεσημέρι
Τι λέμε στις 12:00 το μεσημέρι; Η απάντηση του καθηγητή Γιώργου Μπαμπινιώτη
Το λάθος στον χαιρετισμό που κάνουμε όλοι: Γιατί δεν λέμε «καλησπέρα» στις 12:00 το μεσημέρι