afganistan
Δώδεκα παιδιά πέθαναν από τα χιόνια και το πολικό ψύχος στην επαρχία Κουνάρ

Οι σφοδρές χιονοπτώσεις και το πολικό ψύχος στοίχισαν τη ζωή σε 12 παιδιά στην επαρχία Κουνάρ του ανατολικού Αφγανιστάν, σύμφωνα με το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο της χώρας, το Bakhtar.

Η τραγωδία σημειώθηκε στην περιοχή Γιουγκάλ πριν από δύο ημέρες, όμως το πρακτορείο δεν έδωσε περισσότερες διευκρινίσεις.

Χωρικοί, που ζήτησαν να μην κατονομαστούν, είπαν ότι όλα τα θύματα ήταν μέλη οικογενειών νομάδων που μετέφερα τα ζώα τους στα βουνά για το καλοκαίρι.

Σε όλο το Αφγανιστάν σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες πλημμύρες, μετά τις καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν μεγάλο μέρος της χώρας. Ταυτόχρονα, περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε τις ανατολικές επαρχίες Πακτίκα και Χοστ τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βουλη
ΠΑΣΟΚ: Κατέθεσε αίτημα σύστασης Προανακριτικής για ΟΠΕΚΕΠΕ – Λιβανός και Αραμπατζή στο στόχαστρο
ΟΠΕΚΕΠΕ: Κατατέθηκε η πρόταση του ΠΑΣΟΚ για Προανακριτική κατά Λιβανού – Αραμπατζή
ΠΑΣΟΚ: Κατέθεσε αίτημα σύστασης Προανακριτικής για ΟΠΕΚΕΠΕ – Λιβανός και Αραμπατζή στο στόχαστρο
Χριστοδουλάκης
Μανώλης Χριστοδουλάκης: «Ναι στην Πράσινη Μετάβαση αλλά με κανόνες, σχέδιο και σεβασμό στο Περιβάλλον και στις τοπικές κοινωνίες»
Τι χώρα θέλουμε; Μια χώρα που κινείται με πρόχειρες ρυθμίσεις και διορθώνει εκ των υστέρων τα λάθη της ή μια χώρα που σχεδιάζει με σοβαρότητα από την...
Μανώλης Χριστοδουλάκης: «Ναι στην Πράσινη Μετάβαση αλλά με κανόνες, σχέδιο και σεβασμό στο Περιβάλλον και στις τοπικές κοινωνίες»