Καψόνια
Εικόνες ακραίες βίας κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Εικόνες αδιανόητης βίας αποκαλύπτουν πλάνα από τις στρατιωτικές εγκαταστάσεις της 33ης Μοίρας Καταδρομέων στην Κύπρο.

Στρατιώτες παλαιότερης σειράς επιτίθενται σε νεοσύλλεκτους με γροθιές στο στομάχι, ενώ ομάδα στρατιωτιών εμφανίζεται να κλωτσά ομαδικά νεοσύλλεκτους σε στρώμα.

Καταγγελίες υπάρχουν ακόμη και για πνιγμούς σε νηπτήρες, ενώ λόγω του σάλου που προκλήθηκε παρενέβη ο υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Σάββας Αγγελίδης, διατάσσοντας έρευνα για το περισταικό.

«Είμαι εξοργισμένος. Υπάρχει μηδενική ανοχή σε κάθε είδους ανομίας στο στράτευμα. Θέλουμε και έχουμε στρατό επαγγελματιών και ευσυνείδητων πολίτων. Έχουμε ευθύνη απέναντι στη χώρα μας και απέναντι στον κάθε γονιό που μας εμπιστεύεται το παιδί του.

»Δεν θα επιτρέψουμε σε μερικούς ανεγκέφαλους να αμαυρώσουν την εικόνα της Εθνικής Φρουράς. Επισκέφθηκα άμεσα το στρατόπεδο και διέταξα εις βάθος έρευνα. Γρήγορη και ουσιαστική. Αυτές οι συμπεριφορές δεν πρόκειται σε καμιά περίπτωση να γίνουν ανεκτές από κανέναν. Επαναλαμβάνω ότι η Εθνική Φρουρά είναι και θα είναι το καμάρι μας. Και αυτό ας το καταλάβουν όλοι», σημείωσε ο υπουργός Άμυνας της Κύπρου.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

nosokomeio
Χαϊδάρι: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 13χρονη μετά την πτώση – Τέσσερις ανακοπές μέσα στο χειρουργείο
Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της μαθήτριας – Συγκλονίζουν οι περιγραφές των γιατρών για την υπεράνθρωπη προσπάθεια διάσωσης
Χαϊδάρι: Μάχη για τη ζωή της δίνει η 13χρονη μετά την πτώση – Τέσσερις ανακοπές μέσα στο χειρουργείο
Δημόσια εκπαίδευση
Καταδίκη εκπαιδευτικού στη Θεσσαλονίκη για «σεξουαλικό υπαινιγμό» σε μαθήτρια – Τι έκρινε το δικαστήριο
Φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή – Απορρίφθηκαν οι ισχυρισμοί περί παρερμηνείας, κρίθηκε αξιόπιστη η καταγγελία της μαθήτριας
Καταδίκη εκπαιδευτικού στη Θεσσαλονίκη για «σεξουαλικό υπαινιγμό» σε μαθήτρια – Τι έκρινε το δικαστήριο