Κόσμος 0

Οι Ιταλοί συμμορφώθηκαν και δεν προσπάθησαν να κάνουν Πάσχα στο χωριό

koronoios italia
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στη μεγάλη τους πλειοψηφία δεν προσπάθησαν να εγκαταλείψουν τις πόλεις και να πάνε στην εξοχή και στα χωριά για να γιορτάσουν το Καθολικό Πάσχα

Οι Ιταλοί συμμορφώθηκαν με τις οδηγίες και τους περιορισμούς που έχει επιβάλει η κυβέρνηση λόγω του κορονοϊού. Στη μεγάλη τους πλειοψηφία δεν προσπάθησαν να εγκαταλείψουν τις πόλεις και να πάνε στην εξοχή και στα χωριά για να γιορτάσουν το Καθολικό Πάσχα.

Συγκεκριμένα το τελευταίο σαρανταοκτάωρο διενεργήθηκαν πάνω από 800.000 έλεγχοι από αστυνομικούς, καραμπινιέρους, τροχαία και την οικονομική αστυνομία.Τα πρόστιμα για παραβίαση των προβλεπόμενων περιορισμών ήταν 36.712, ενώ ασκήθηκαν και 84 ποινικές διώξεις σε βάρος πολιτών που έχουν διαγνωσθεί θετικοί στον ιό και εντοπίσθηκαν να κυκλοφορούν στο δρόμο.

Οι αρχές είναι ικανοποιημένες, διότι σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα σημειώθηκε αύξηση των προστίμων μόνον της τάξης του 10%.

Παράλληλα, αστυνομία και καραμπινιέροι έκαναν γνωστό ότι οι εικόνες και φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο με ορισμένες ουρές σε περιφερειακούς δρόμους των μεγάλων πόλεων της χώρας οφείλονταν στα αυξημένα μπλόκα που είχαν στηθεί για να ελεγχθούν σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούσαν από την Μεγάλη Παρασκευή των Καθολικών και πέρα.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος