Κόσμος

Τουρκία: 277 οι θάνατοι από κορονοϊό

koronoios tourkia
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τα κρούσματα του ιού έφτασαν τα 15.679

Ο αριθμός των θανάτων που συνδέονται με τον νέο κορονοϊό στην Τουρκία αυξήθηκε σήμερα κατά 63 φτάνοντας συνολικά τους 277, στην μεγαλύτερη ημερήσια άνοδο μέχρι στιγμής, ενώ τα κρούσματα του ιού έφτασαν τα 15.679, σε μια άνοδο 2.148 μολύνσεων, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κότζα.

Σε ενημέρωση των δημοσιογράφων ο υπουργός τόνισε πως 14.396 άνθρωποι εξετάσθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες, με τον συνολικό αριθμό των εξετάσεων να φτάνει τους 106.799 από την αρχή της επιδημίας. Από την επόμενη εβδομάδα, είπε, η χώρα θα πραγματοποιεί 20.000 με 25.000 τεστ ημερησίως και 30.000 λίγο αργότερα.

Ο Covid-19 έχει πλέον εξαπλωθεί και στις 81 επαρχίες της Τουρκίας, ανέφερε ο Κότζα, με το 60% των κρουσμάτων να έχει εντοπιστεί στην Κωνσταντινούπολη.

Η επαρχία της Σμύρνης και της Άγκυρας ακολουθούν σε αριθμό κρουσμάτων.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κόσμος