Αυστραλία: Οικογένεια «πνίγηκε» από το χαρτί υγείας λόγω λάθους στην παραγγελία
Λιγοστεύουν στα ράφια των σούπερ μάρκετ τα χαρτιά υγείας λόγω του κορονοϊού - Θα χρειαστούν 12 χρόνια για να... εξαντλήσουν την παραγγελία

Μια οικογένεια στην Αυστραλία «πνίγηκε» στο χαρτί τουαλέτας, ένα αγαθό που έχει αποδειχθεί περιζήτητο τον τελευταίο καιρό, αφού κατά λάθος παρήγγειλε στο Διαδίκτυο 48 κουτιά αντί για 48 ρολά χαρτιού.

Η παραγγελία αντιστοιχεί σε 2.304 ρολά χαρτιού τουαλέτας για την Χάιντι Γιανέτσκι και την οικογένειά της σε μια περίοδο κατά την οποία οι μαζικές αγορές λόγω της επιδημίας Covid-19 έχουν αναγκάσει μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ στην Αυστραλία να περιορίσουν τις ποσότητες σε μια συσκευασία ανά άτομο.

Η Γιανέτσκι θεώρησε ότι προχώρησε στη συνηθισμένη της παραγγελία από το διαδικτυακό κατάστημα Who Gives a Crap τον περασμένο μήνα, αλλά δεν πρόσεξε την τεράστια χρέωση στην πιστωτική της κάρτα έως ότου οι παλέτες παραδόθηκαν στο σπίτι της στη βόρεια Πολιτεία του Κουίνσλαντ.

Πώς ένοιωσε για αυτό το λάθος; «Έπαθα πλάκα, σάστισα και ένοιωσα μάλλον ανόητη», δήλωσε η Γιανέτσκι.

Ο σύζυγός της, ο Κρις, προχώρησε προχθές, Τετάρτη, σε αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χαρακτηρίζοντας «συναρπαστική» την ημέρα που έφθασε η παραγγελία και δείχνοντας τη Χάιντι να κάθεται σε έναν «θρόνο» από κουτιά, στολισμένο με χαρτιά τουαλέτας, κρατώντας ένα ραβδί και φορώντας μια κορώνα, φτιαγμένα και τα δύο από ρολά χαρτιού τουαλέτας. Οι αναρτήσεις του έκτοτε έγιναν viral.

«Είμαι ανακουφισμένη που οι φίλοι και η οικογένειά μου δεν χρειάζεται να ανησυχούν γι’ αυτό», δήλωσε η Γιανέτσκι, ερωτηθείσα πώς νιώθει για την αυξημένη ζήτηση για χαρτί τουαλέτας στην Αυστραλία.

Ο Κρις δήλωσε ότι υπολόγισαν πως η οικογένειά τους θα χρειαστεί 12 χρόνια να χρησιμοποιήσει την τεράστια παραγγελία. Αντ' αυτού, αποφάσισαν να πουλήσουν κάποια κουτιά σε κάποιον έρανο, στην ίδια τιμή που τα αγόρασαν.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

σχετικά άρθρα