Η επιδημία του νέου κοροναϊού στην Κίνα παραμένει σοβαρή και οι ιατροφαρμακευτικές προμήθειες είναι πολύ περιορισμένες στην πόλη Ουχάν, όπου ταυτοποιήθηκε αρχικά ο ιός, δήλωσε σήμερα αξιωματούχος από την επαρχία Χουμπέι.
Ο αριθμός των νεκρών από τον φονικό ιό αυξήθηκε στους 41 ενώ έχουν προσβληθεί περισσότεροι από 1.300 άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, με τις περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο, να εντοπίζονται στην Ουχάν, την πρωτεύουσα της επαρχίας Χουμπέι.
Ο αξιωματούχος απηύθυνε επίσης έκκληση σε κινεζικές και ξένες εταιρίες να προσφέρουν ιατροφαρμακευτικές προμήθειες, όπως μάσκες και προστατευτικές φόρμες.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Λαϊκής Ημερησίας, οι τοπικές αρχές της Ουχάν ανακοίνωσαν ότι από αύριο θα απαγορεύσουν στο κέντρο της πόλης την κυκλοφορία οχημάτων που δεν είναι απαραίτητο να βρίσκονται στους δρόμους.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
Ηλεία: Νεκρός ο 13χρονος μαθητής που οδηγούσε πατίνι και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο
ΑΣΕΠ 1ΕΑ/2025 και 4ΕΑ/2025: Οι οριστικοί πίνακες εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής
Alfavita Newsroom