katarreusi vrazilia

Μια επταώροφη πολυκατοικία κατέρρευσε σήμερα στην πόλη Φορταλέζα, στη βορειοανατολική Βραζιλία, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του τουλάχιστον ένας άνθρωπος, είπε ένας διασώστης στο τηλεοπτικό δίκτυο Globo News.

Μέχρι στιγμής, τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν ζωντανοί κι ένας νεκρός, σημείωσε ο διασώστης στο Globo News, χωρίς να δίνει κάποια εκτίμηση για έναν συνολικό αριθμό θυμάτων.

Στα πλάνα που μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας διακρίνεται μια ομάδα διασωστών, με πορτοκαλί φόρμες, να σκάβει κάτω από τα χαλάσματα.

Το κτίριο κατέρρευσε γύρω στις 10.30 το πρωί τοπική ώρα (16.30 ώρα Ελλάδας), όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια της κατάρρευσης.

Σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο G1, πεζοί που περνούσαν κάτω από το κτίριο, όταν εκείνο κατέρρευσε, μεταφέρθηκαν σε κοντινά νοσοκομεία, ενώ οι αρχές απέκλεισαν τους γύρω δρόμους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ- Reuters

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

παρελαση
Λήμνος: Η μικρή Φωτεινή και ο σκύλος-βοηθός της κέρδισαν τις καρδιές όλων στην παρέλαση
Ένα μοναδικό δίδυμο που δίδαξε θάρρος, χαρά και αλληλεγγύη ανήμερα της 25ης Μαρτίου
Λήμνος: Η μικρή Φωτεινή και ο σκύλος-βοηθός της κέρδισαν τις καρδιές όλων στην παρέλαση
pada
Το ΠΑΔΑ τιμά τα 200 χρόνια από την Ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου, στο πλαίσιο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου
«Σε μια Ελλάδα που συχνά πορεύεται διχασμένη, το παράδειγμα των Εξοδιτών πρέπει να αποτελεί το διαχρονικό μας βάπτισμα ενότητας»
Το ΠΑΔΑ τιμά τα 200 χρόνια από την Ηρωική Έξοδο του Μεσολογγίου, στο πλαίσιο του εορτασμού της 25ης Μαρτίου