katarreusi vrazilia

Μια επταώροφη πολυκατοικία κατέρρευσε σήμερα στην πόλη Φορταλέζα, στη βορειοανατολική Βραζιλία, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του τουλάχιστον ένας άνθρωπος, είπε ένας διασώστης στο τηλεοπτικό δίκτυο Globo News.

Μέχρι στιγμής, τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν ζωντανοί κι ένας νεκρός, σημείωσε ο διασώστης στο Globo News, χωρίς να δίνει κάποια εκτίμηση για έναν συνολικό αριθμό θυμάτων.

Στα πλάνα που μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας διακρίνεται μια ομάδα διασωστών, με πορτοκαλί φόρμες, να σκάβει κάτω από τα χαλάσματα.

Το κτίριο κατέρρευσε γύρω στις 10.30 το πρωί τοπική ώρα (16.30 ώρα Ελλάδας), όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια της κατάρρευσης.

Σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο G1, πεζοί που περνούσαν κάτω από το κτίριο, όταν εκείνο κατέρρευσε, μεταφέρθηκαν σε κοντινά νοσοκομεία, ενώ οι αρχές απέκλεισαν τους γύρω δρόμους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ- Reuters

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

περιβολι
Καταγγελίες για επικίνδυνες συνθήκες στο Δημοτικό Περιβολίου - Έπεσαν κεραμίδια από τη στέγη
Προειδοποιήσεις που αγνοήθηκαν και ευθύνες που δεν αναλαμβάνονται
Καταγγελίες για επικίνδυνες συνθήκες στο Δημοτικό Περιβολίου - Έπεσαν κεραμίδια από τη στέγη
Σοφία Ζαχαράκη στη Βουλή
Σοφία Ζαχαράκη: Παράταση στο επιμίσθιο των εκπαιδευτικών εξωτερικού και στο 5ο έτος
Δέσμευση στήριξη της ελληνόγλωσσης εκπαίδευσης από την Υπουργό Παιδείας - Ποιες αλλαγές έρχονται για τους αποσπασμένους εκπαιδευτικούς
Σοφία Ζαχαράκη: Παράταση στο επιμίσθιο των εκπαιδευτικών εξωτερικού και στο 5ο έτος