katarreusi vrazilia

Μια επταώροφη πολυκατοικία κατέρρευσε σήμερα στην πόλη Φορταλέζα, στη βορειοανατολική Βραζιλία, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του τουλάχιστον ένας άνθρωπος, είπε ένας διασώστης στο τηλεοπτικό δίκτυο Globo News.

Μέχρι στιγμής, τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν ζωντανοί κι ένας νεκρός, σημείωσε ο διασώστης στο Globo News, χωρίς να δίνει κάποια εκτίμηση για έναν συνολικό αριθμό θυμάτων.

Στα πλάνα που μετέδωσαν τηλεοπτικά δίκτυα της χώρας διακρίνεται μια ομάδα διασωστών, με πορτοκαλί φόρμες, να σκάβει κάτω από τα χαλάσματα.

Το κτίριο κατέρρευσε γύρω στις 10.30 το πρωί τοπική ώρα (16.30 ώρα Ελλάδας), όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν αποσαφηνιστεί τα αίτια της κατάρρευσης.

Σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο G1, πεζοί που περνούσαν κάτω από το κτίριο, όταν εκείνο κατέρρευσε, μεταφέρθηκαν σε κοντινά νοσοκομεία, ενώ οι αρχές απέκλεισαν τους γύρω δρόμους.

ΑΠΕ-ΜΠΕ- Reuters

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Απολύθηκε αναπληρωτής με Airbnb στο όνομά του - Γιατί θεωρήθηκε «έμπορος»

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Ανακοινώθηκε επίσημα ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με νέα ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mosxari
Μοσχάρι κατσαρόλας: 5 λάθη που το κάνουν σκληρό και πώς να τα αποφύγουμε
Μικρές αστοχίες στο μαγείρεμα μπορούν να χαλάσουν ένα κλασικό φαγητό. Δείτε τι να προσέξετε για μοσχάρι που λιώνει στο στόμα.
Μοσχάρι κατσαρόλας: 5 λάθη που το κάνουν σκληρό και πώς να τα αποφύγουμε
tigani
10 συνηθισμένα λάθη στο σοτάρισμα και πώς να πετύχετε τέλειο αποτέλεσμα
Πολλά μικρά λάθη μπορούν να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα. Ας δούμε τα πιο συχνά προβλήματα και τρόπους να τα αποφύγετε.
10 συνηθισμένα λάθη στο σοτάρισμα και πώς να πετύχετε τέλειο αποτέλεσμα