Imamoglu
Προηγείται με διαφορά έναντι του Γιλντιρίμ

Έκλεισαν οι κάλπες για τις επαναληπτικές δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη, ενώ αναμένεται να αρχίσει η καταμέτρηση των ψήφων.

Σύμφωνα με τις πρώτε εκτιμήσεις που μεταδίδει το Πρακτορείο ΑΝΚΑ, ο Εκρέμ Ιμάμογλου προηγείται με 56%, έναντι 44% του Μπιναλί Γιλντιρίμ.

Οι ψηφοφόροι της Κωνσταντινούπολης κλήθηκαν για δεύτερη φορά να επιλέξουν δήμαρχο, ύστερα από την αμφιλεγόμενη απόφαση της εκλογικής επιτροπής να δώσει εντολή να επαναληφθούν οι εκλογές της 31ης Μαρτίου.

Στις πρώτες δημοτικές εκλογές της πόλης είχε αναδειχθεί πρώτος ο 49χρονος υποψήφιος της αντιπολίτευσης και του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Εκρέμ Ιμάμογλου. Ο Ιμάμογλου επικράτησε έναντι του υποψηφίου του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), του πρώην πρωθυπουργού Μπιναλί Γιλντιρίμ, με διαφορά 13.729 ψήφων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Χάρης Δούκας
Χάρης Δούκας: «Στηρίζουμε σταθερά πρωτοβουλίες που συνδυάζουν τον αθλητισμό με την κοινωνική προσφορά»
Δήμος Αθηναίων: 33.000 συμμετοχές και ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα για τον 14ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας
Χάρης Δούκας: «Στηρίζουμε σταθερά πρωτοβουλίες που συνδυάζουν τον αθλητισμό με την κοινωνική προσφορά»
Λυμπερόπουλος - Κυρανάκης
Κόντρα Κυρανάκη - Λυμπερόπουλου: «Τραμπούκοι απειλούν με ξύλο ταξιτζήδες» – «Ούτε η χούντα δεν λέει τέτοια» (Video)
Ένταση και αντιπαραθέσεις για την απεργία των οδηγών ταξί: Κυρανάκης vs Λυμπερόπουλος
Κόντρα Κυρανάκη - Λυμπερόπουλου: «Τραμπούκοι απειλούν με ξύλο ταξιτζήδες» – «Ούτε η χούντα δεν λέει τέτοια» (Video)