Εθισμός στα video games: 29χρονος επιχείρησε να δηλητηριάσει την οικογένειά του
Ο 29χρονος Sak Duanjan από την Ταϋλάνδη επιχείρησε να δηλητηριάσει τους γονείς του επειδή... του έκοψαν το WiFi

Μια ακραία περίπτωση εθισμού συνιστά η συμπεριφορά του 29χρονου Sak Duanjan από την Ταϋλάνδη, καθώς δεν δίστασε να θέσει τη ζωή των γονιών του σε κίνδυνο, όταν του έκοψαν το WiFi.

Όλα ξεκίνησαν όταν γύρισε σπίτι του αργά το βράδυ και ξεκίνησε να παίζει στο κινητό του με δυνατή την ένταση του ήχου, ενοχλώντας τους γονείς του που ήθελαν να κοιμηθούν.

Ο πατριός του (Chakri Khamruang, 52 ετών) αντέδρασε βγάζοντας από την πρίζα το router με τον 29χρονο να βγαίνει εκτός εαυτού, σπάζοντας αντικείμενα και ρημάζοντας το σπίτι.

Ο πατριός του τον χτύπησε για να τον αποτρέψει από το να γίνει ακόμη πιο επικίνδυνος και ο Sak ξάπλωσε στο κρεβάτι του.

Όμως το επόμενο πρωί, η μητέρα του (Suban Duanjan, 51 ετών) εντόπισε υπολείμματα από παρασιτοκτόνα να επιπλέουν στο πηγάδι που χρησιμοποιεί η οικογένεια και δήλωσε σοκαρισμένη από την προσπάθεια του γιου της να δολοφονήσει την ίδια και τον σύζυγό της.

29χρονος επιχείρησε να δηλητηριάσει την οικογένειά του

«Ξέρω ότι θυμώνει πολύ εύκολα. Κάναμε ο, τι μπορούσαμε για να αντιμετωπίσουμε τον θυμό του αλλά αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε όριο». 

Η οικογένεια ζήτησε την συνδρομή των αρχών για την περίπτωση του 29χρονου.

Πηγή πληροφοριών: Mirror

σχετικά άρθρα

Πέθανε ο Κώστας Βουτσάς
Πέθανε ο Κώστας Βουτσάς
Με τον παιχνιδιάρικo χαρακτήρα του, την ανάλαφρη διάθεσή του, το πληθωρικό και μπριόζικο παίξιμό του, οι ερμηνείες του Κώστα Βουτσά αποτελούσαν...
Πέθανε ο Κώστας Βουτσάς