Thumbnail
Αλάσκα

Απίστευτη αγριότητα επέδειξαν Αμερικανοί κυνηγοί στην Αλάσκα, καθώς πατέρας και γιος σκότωσαν μια αρκούδα με τα μωρά της για να βγάλουν υπερήφανοι φωτογραφίες και να προκαλούν πως μπορούν "να σκοτώσουν ο, τι θέλουν".

Για να προσθέσουν την μέγιστη δυνατή "αρρενωπότητα" βγήκαν στο χιόνι ημίγυμνοι και εντόπισαν τα ζώα που είναι ακόμη σε νάρκη και τα σκότωσαν χωρίς δισταγμό, για να ποζάρουν λίγο μετά με τα πτώματα.

Η τύχη, όμως, παίζει περίεργα παιχνίδια: μια κάμερα που είχε τοποθετηθεί για να μελετηθούν τα ζώα κατέγραψε τις απεχθείς πράξεις, με αποτέλεσμα την σύλληψη των δύο κυνηγών.

Ο πατέρας, Άντριου Ρένερ, και ο γιός του, Όουεν, καταδικάστηκαν σε φυλάκιση με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο, ενώ τους αφαιρέθηκε η άδεια κυνηγών.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΑΥΡΙO 10 TΟ ΠΡΩΙ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

maziki_parakoloythisi.jpeg
Νέες αποκαλύψεις για τις υποκλοπές: Όλα τα ονόματα που μπήκαν στο στόχαστρο του Predator
Υποκλοπές: Όλα τα ονόματα που έλαβαν μήνυμα με Predator – Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και επιχειρηματίες στη λίστα
Νέες αποκαλύψεις για τις υποκλοπές: Όλα τα ονόματα που μπήκαν στο στόχαστρο του Predator