Thumbnail
Αλάσκα

Απίστευτη αγριότητα επέδειξαν Αμερικανοί κυνηγοί στην Αλάσκα, καθώς πατέρας και γιος σκότωσαν μια αρκούδα με τα μωρά της για να βγάλουν υπερήφανοι φωτογραφίες και να προκαλούν πως μπορούν "να σκοτώσουν ο, τι θέλουν".

Για να προσθέσουν την μέγιστη δυνατή "αρρενωπότητα" βγήκαν στο χιόνι ημίγυμνοι και εντόπισαν τα ζώα που είναι ακόμη σε νάρκη και τα σκότωσαν χωρίς δισταγμό, για να ποζάρουν λίγο μετά με τα πτώματα.

Η τύχη, όμως, παίζει περίεργα παιχνίδια: μια κάμερα που είχε τοποθετηθεί για να μελετηθούν τα ζώα κατέγραψε τις απεχθείς πράξεις, με αποτέλεσμα την σύλληψη των δύο κυνηγών.

Ο πατέρας, Άντριου Ρένερ, και ο γιός του, Όουεν, καταδικάστηκαν σε φυλάκιση με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο, ενώ τους αφαιρέθηκε η άδεια κυνηγών.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: «Σιωπή και θεσμική αδράνεια» της πλειοψηφίας του Συλλόγου ΔΕΠ
Στο στόχαστρο της «Συσπείρωσης» η καθυστέρηση της Γενικής Συνέλευσης και η απουσία θέσης για την απεργία της Πρωτομαγιάς
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: «Σιωπή και θεσμική αδράνεια» της πλειοψηφίας του Συλλόγου ΔΕΠ