Thumbnail
Στην Ουγγαρία διέφυγε ο πρώην πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι, ζητώντας πολιτικό άσυλο, όπως έγραψε ο ίδιος στα social media

«Τις τελευταίες ημέρες έχω λάβει αναρίθμητες απειλές για τη ζωή μου. Τώρα είμαι στη Βουδαπέστη όπου και ζήτησα πολιτικό άσυλο από τις ουγγρικές Αρχές. Θα παραμείνω πάντα πιστός στην υπόθεση της Μακεδονίας και ποτέ δεν θα την εγκαταλείψω», έγραψε ο κ. Γκρούεφσκι στον λογαριασμό του στο Facebook.

Τα προηγούμενα χρόνια που ήταν πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ και το κόμμα του βρισκόταν στην εξουσία, διατηρούσε στενούς δεσμούς με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας, Βίκτορ Όρμπαν.

Χθες, η αστυνομία της ΠΓΔΜ εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του κ. Γκρούεφσκι για έκτιση ποινής φυλάκισης δύο ετών και τον αναζητά στη χώρα, ωστόσο όλες οι προσπάθειες να τον εντοπίσει απέβησαν άκαρπες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα

«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δάσκαλοι
Ποιος θα σώσει το εκπαιδευτικό σύστημα από τα τοξικά στελέχη;
Γιατί κανένας εκπαιδευτικός δεν μπορεί  να δημιουργήσει προβάδισμα και να διδάξει ελευθερία, όταν ο ίδιος εργάζεται υπό καθεστώς φόβου
Ποιος θα σώσει το εκπαιδευτικό σύστημα από τα τοξικά στελέχη;