Διαδοχικές συναντήσεις εργασίας με στελέχη της Bank of America Merrill Lynch και στελέχη της Morgan Stanley, θα έχει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας, στη Νέα Υόρκη.
Όπως έχουν προαναγγείλει πηγές της κυβέρνησης, στη σειρά επαφών που θα έχει ο πρωθυπουργός με στελέχη κορυφαίων τραπεζικών ιδρυμάτων των ΗΠΑ, «θα παρουσιαστούν τα δεδομένα και η ισχυρή αναπτυξιακή δυναμική της ελληνικής οικονομίας, καθώς και οι δυνατότητες που υπάρχουν πλέον για σταθερή και απρόσκοπτη πρόσβαση της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές χρήματος».
Τα ζητήματα της οικονομίας αποτελούν κεντρικό σκέλος της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη, με τις ίδιες πηγές να σημειώνουν ότι ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί και στον τομέα των επενδύσεων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ
Alfavita Newsroom