Thumbnail
Η ανακοίνωση της Original για τον Κατίδη: Στην ΑΕΚ δεν χωράνε φασισταριά ναζιστές

Η ανακοίνωση της Original για τον Κατίδη: Στην ΑΕΚ δεν χωράνε φασισταριά ναζιστές

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, κατά του Γιώργου Κατίδη, για τον ναζιστικό χαιρετισμό του στον αγώνα με τη Βέροια.
 
"Το ότι ήσουν απλά ένας γελοίος επιδειξίας με φράτζα, ζωγραφιές στο σώμα και ανωριμότητα κατώτερης και των πιστεύω του, το παραβλέπαμε... και σε καλή μας θέληση το συγχωρούσαμε...Το να χαιρετάς φασιστικά... ΡΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ ΞΕΥΤΙΛΑ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
 
Τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας, της ίδιας μας της ιστορίας... της προσφυγιάς και των αντιφασιστικών μας αξιών! Είσαι λίγος και σαν παίκτης και σαν άνθρωπος τελικά! Πλέον είσαι ανεπιθύμητος και καταζητούμενος ανάμεσά μας! Τα δάκρυά σου δεν μας πείθουν... οι δικαιολογίες σου το ίδιο!
 
Οι γερμανοτσολιάδες, οι νενέκοι και οι προσκυνημένοι, όσοι δηλαδή πριν από εσένα χαιρετούσαν με τον ίδιο τρόπο, είχαν και αυτοί δικαιολογίες. Η ιστορία δεν τους ξεχνά! ΕΜΕΙΣ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!
 
"Διοικούντες", από αυτή τη στιγμή το παιδάκι αυτό ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ!Η ανευθυνότητά σας δεν θα συγχωρεθεί. Πάρτε θέση τώρα!
 
Υ.Γ.: Πραγματικά, από ηλιθιότητα που σε χαρακτηρίζει το έκανες;...ή καθοδηγούμενος και καθ` υπόδειξη; Σε κάθε περίπτωση και προς κάθε παραλήπτη ΞΕΚΑΘΑΡΑ: ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΝΑΖΙΣΤΕΣ.... ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΙ!
 
Υ.Γ.2: To θέμα αυτό ανήκει στην οικογένεια της ΑΕΚ και ξέρουμε να το διευθετήσουμε μόνοι μας! 
 
Γι' αυτό λοιπόν όλοι οι πολιτικάντηδες με τις βαρύγδουπες δηλώσεις τους, ας μας αφήσουν ήσυχους και μακριά απο υποδείξεις. Δεν τις χειαζόμαστε!".
 
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπαιδευτικος
Ικαρική γνώσις (Για την εμπορευματοποίηση των μεταπτυχιακών σπουδών)
Μια ακαδημαϊκή διαδρομή που συμπλήρωνε ιδανικά την εικόνα, όχι τόσο για να αποδείξει γνώση, όσο για να τη σκηνοθετήσει.
Ικαρική γνώσις (Για την εμπορευματοποίηση των μεταπτυχιακών σπουδών)
γλυκα
Γιορτή σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 14 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν
Η Τρίτη του Πάσχα, γνωστή και ως Λαμπροτρίτη, συνεχίζει το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης, με την Εκκλησία να τιμά μάρτυρες της πίστης και να...
Γιορτή σήμερα, Τρίτη του Πάσχα 14 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν
Πανελλαδικές - πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλαδικές: +5.700 προφορικές εξετάσεις – Διευρύνεται η τάση, πιέζεται το σύστημα
Η «έκρηξη» στις προφορικές Πανελλαδικές Εξετάσεις με 5.700 υποψηφίους φέρνει πίεση σε εξεταστικά κέντρα και εκπαιδευτικούς
Πανελλαδικές: +5.700 προφορικές εξετάσεις – Διευρύνεται η τάση, πιέζεται το σύστημα