Thumbnail
Ενταλμα σύλληψης για τον Γιώργο Κιμούλη εκδόθηκε, για χρέη του γνωστού ηθοποιού ύψους 200.000 ευρώ, προερχόμενα από απλήρωτους φόρους προηγούμενων ετών.

 

Ενταλμα σύλληψης για τον Γιώργο Κιμούλη εκδόθηκε, για χρέη του γνωστού ηθοποιού ύψους 200.000 ευρώ, προερχόμενα από απλήρωτους φόρους προηγούμενων ετών.
 
Οι πληροφορίες λένε ότι ο ηθοποιός παραμένει άφαντος για να γλιτώσει τη σύλληψη, πιθανότατα σε μία προσπάθειά του να συγκεντρώσει το απαιτούμενο ποσό έτσι ώστε να προχωρήσει σε ρύθμιση των χρεών του και τελικά να μη βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.
 
Δημοκρατία

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα