Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας στη Σίφνο, όταν ιδιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη στην περιοχή Θόλος, κοντά στο ελικοδρόμιο του νησιού, και εκδηλώθηκε πυρκαγιά. Πληροφορίες αναφέρουν πως επέβαιναν 4 άνθρωποι.
Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος ενημερώθηκε για το περιστατικό περίπου στις 18:17 και στο σημείο επιχειρούν ήδη δύο πυροσβέστες με ένα όχημα.
Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης, καθώς ομάδα από τη Σύρο μεταβαίνει στη Σίφνο με ταχύπλοο σκάφος RAFNAR του Πυροσβεστικού Σώματος.
Πτώση ιδιωτικού ελικοπτέρου και εκδήλωση #πυρκαγιάς σε αυτό, στην περιοχή Θόλος στη νήσο Σίφνο. Επιχειρούν 2 #πυροσβέστες με 1 όχημα, ενώ μεταβαίνει ομάδα διάσωσης απο Σύρο με ταχύπλοο σκάφος RAFNAR του Πυροσβεστικού Σώματος.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 17, 2026