Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές αρχές μετά τον εντοπισμό σορού σε σπηλιά στον Λυκαβηττό, σε σημείο που βρίσκεται πολύ κοντά στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων. Με βάση τις πρώτες διαθέσιμες πληροφορίες, η σορός ανήκει πιθανότατα σε άνδρα, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε αμέσως από τις αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να διασφαλιστεί ο χώρος και να συλλεχθούν τα πρώτα απαραίτητα στοιχεία.
Στο σημείο κλήθηκε και αναμένεται ιατροδικαστής, ο οποίος θα διενεργήσει την πρώτη αυτοψία στη σορό, με σκοπό να ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου.
Οι Αρχές που διερευνούν την υπόθεση κρατούν ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άνδρας, αναμένοντας με ενδιαφέρον τα επίσημα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.