Θλίψη έχει προκαλέσει στη Λάρισα η είδηση του αιφνίδιου θανάτου της 18χρονης φοιτήτριας Άνθιας Τσαγγαρά, η οποία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην Αλεξανδρούπολη, όπου σπούδαζε στο Τμήμα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.
Η νεαρή φοιτήτρια εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της το μεσημέρι της Κυριακής, όταν αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι της με τη βοήθεια κλειδαρά, έπειτα από ειδοποίηση της οικογένειάς της, η οποία είχε ανησυχήσει επειδή δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα για δύο ημέρες.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ, ωστόσο διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου θα αποσαφηνιστούν μετά την ιατροδικαστική εξέταση.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 18χρονη αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας και ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή.
Η τοπική κοινωνία της Λάρισας αλλά και η ακαδημαϊκή κοινότητα του ΔΠΘ είναι συγκλονισμένη από την απώλεια της νεαρής φοιτήτριας, που περιγράφεται από φίλους και καθηγητές ως ένα χαμογελαστό και ευγενικό παιδί.
Σήμερα η κηδεία
Η κηδεία της 18χρονης θα τελεστεί ήμερα Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2025 και ώρα 11:00 στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Παλαιό Κοιμητήριο Λάρισας.
Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Λάρισας από τις 10:30, ενώ ο ενταφιασμός θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κοιμητήριο Λάρισας.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/11
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom