Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο Χαλάνδρι: Είχαν προσπαθήσει να τον δολοφονήσουν και το 2020
Μαφιόζικη επίθεση στο Χαλάνδρι: Το 2020 δύο άτομα με μοτοσικλέτα, τα οποία φορούσαν κράνη πλησίασαν τον άνδρα και άνοιξαν πυρ εναντίον του, δίχως όμως να καταφέρουν να τον τραυματίσουν θανάσιμα

Σε νέο αιματηρό περιστατικό που παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ένας άνδρας έπεσε νεκρός το πρωί της Τετάρτης στο Χαλάνδρι, στην οδό Παπανικολή 114, λίγα μέτρα από ιδιωτική κλινική.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα δέχθηκε πυρά από διερχόμενο όχημα, το οποίο πέρασε από το σημείο και άνοιξε πυρ εν ψυχρώ. Ο άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα και υπέκυψε επί τόπου, πριν προλάβει να δεχθεί βοήθεια.

Το θύμα φέρεται να είναι ο Γιώργος Μοσχούρης, γνωστός στις διωκτικές αρχές, ο οποίος στο παρελθόν είχε επιβιώσει από παρόμοια επίθεση. Συγκεκριμένα, τον Ιούλιο του 2020, είχε δεχθεί πυρά σε χώρο στάθμευσης φούρνου στη Βούλα. Τότε, δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και φορούσαν κράνη τον πλησίασαν και πυροβόλησαν εναντίον του, χωρίς όμως να καταφέρουν να τον σκοτώσουν.

Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ενώ στο μικροσκόπιο έχουν τεθεί δύο οχήματα που εντοπίστηκαν να φλέγονται λίγη ώρα μετά την επίθεση – ένα στο Πάτημα Χαλανδρίου και ένα δεύτερο στη Φιλοθέη. Εκτιμάται ότι πρόκειται για μέσα διαφυγής των δραστών, τα οποία πιθανόν να πυρπολήθηκαν ώστε να εξαφανιστούν τα ίχνη.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας επιβεβαιώνει το περιστατικό, τονίζοντας:

«Πριν από λίγο σε δρόμο του Χαλανδρίου εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος άνδρας μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν εις βάρος του».

Οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ οι αστυνομικές αρχές συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής και μαρτυρίες περαστικών, προκειμένου να σκιαγραφήσουν τις κινήσεις των δραστών και να εντοπίσουν πιθανές διασυνδέσεις με παλαιότερα περιστατικά οργανωμένου εγκλήματος.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Στο εδώλιο 4 γονείς και 2 νηπιαγωγοί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 5χρονου στο Αλεξανδρούπολη

Τσίπρας: Καθηγητής στην Κρήτη έκανε το πρωί μάθημα και το βράδυ ντελίβερι

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιβλία, βιβλιοθήκη, βιβλιοπωλείο
Αναστάτωση για κατάργηση οργανικής θέσης εκπαιδευτικού μετά από 17 χρόνια υπηρεσίας
Κάλεσμα σε κινητοποίηση και αιτήματα για άμεση αποκατάσταση της εκπαιδευτικού στο σχολείο των Αχαρνών
Αναστάτωση για κατάργηση οργανικής θέσης εκπαιδευτικού μετά από 17 χρόνια υπηρεσίας
Πολυτεχνείο Κρήτης
Πρυτανικές εκλογές στο Πολυτεχνείο Κρήτης: Οι 6 καθηγητές που εξελέγησαν ως εσωτερικά μέλη στο Συμβούλιο Διοίκησης
Ανάδειξη Εσωτερικών Μελών του Συμβουλίου Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης
Πρυτανικές εκλογές στο Πολυτεχνείο Κρήτης: Οι 6 καθηγητές που εξελέγησαν ως εσωτερικά μέλη στο Συμβούλιο Διοίκησης