τέννις
Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, από τους 8 μήνες της ποινής του θα εκτίσει σε φυλακή, τους τρεις

O 60χρονος εργαζόμενος του κλειστού γυμναστηρίου το ΕΑΚ στον Βόλο, ο οποίος παρενόχλησε σεξουαλικά δύο ανήλικες αθλήτριες ηλικίας 16 και 17 ετών,  καταδικάστηκε με 8 μήνες φυλάκισης.

Η δίκη του 60χρονου, ο οποίος παρότι είχε τεθεί σε αργία, συνέχιζε να βρίσκεται στους χώρους του ΕΑΚ, έγινε κεκλεισμένων των θυρών καθώς τα θύματα είναι ανήλικες.

Κρίθηκε ένοχος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα, σε βάρος των αθλητριών της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ του αναγνωρίστηκε μειωμένος καταλογισμός λόγω προβλημάτων ψυχιατρικής φύσεως που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, από τους 8 μήνες της ποινής του θα εκτίσει σε φυλακή, τους τρεις.

Υπενθυμίζεται ότι οι αθλήτριες μετά το τέλος της προπόνησης μετέβαιναν προς τα αποδυτήρια, όταν ο δράστης τα οδήγησε σε σκοτεινό διάδρομο, έπεσε επάνω τους και άρχισε να τις θωπεύει.

Τα κορίτσια δεν μίλησαν στον προπονητή, αλλά στους γονείς τους, οι οποίοι το βράδυ του Σαββάτου υπέβαλαν μήνυση και ζήτησαν να ερευνηθεί για ποιον λόγο επιτρέπεται σε έναν υπάλληλο χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις, ο οποίος είχε τεθεί σε αργία, να απασχολείται για εργασίες στο ΕΑΚ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

metatheseis_21118_1019.jpg
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών: «Τρέχουν» οι προθεσμίες για υπηρεσιακές μεταβολές
Ο Αιρετός του ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας, Τάκης Ρουμπής, ενημερώνει στο alfavita για τις ειδικές κατηγορίες μετάθεσης εκπαιδευτικών
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών: «Τρέχουν» οι προθεσμίες για υπηρεσιακές μεταβολές
ΜΑΝΤΖΟΣ
Περ. ΔιευΘυντής Αττικής Λεωνίδας Μάντζος στο alfavita.gr: «Με εξαιρετική επιτυχία με περισσότερους από 160 συνέδρους-ομιλητές και με μεγάλο ακροατήριο διεξάγεται το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΔΙΠΔΕ»
Σε εξέλιξη το 1ο Επιστημονικό Συνέδριο των Διευθυντών Εκπαίδευσης (Π.Ε.ΔΙ.Π.Δ.Ε.)
Περ. ΔιευΘυντής Αττικής Λεωνίδας Μάντζος στο alfavita.gr: «Με εξαιρετική επιτυχία με περισσότερους από 160 συνέδρους-ομιλητές και με μεγάλο ακροατήριο διεξάγεται το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΕΔΙΠΔΕ»
Λάουρα Κοβέσι
ΟΠΕΚΕΠΕ: Συναγερμός στη ΝΔ για τη νέα δικογραφία - Στο μικροσκόπιο βουλευτές και πρώην υπουργοί
Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία «σφίγγει τη θηλιά» στη Νέα Δημοκρατία – Οι φόβοι για άρση ασυλιών, τα «γαλάζια» ρουσφέτια που καίνε και το σενάριο των πρόωρων...
ΟΠΕΚΕΠΕ: Συναγερμός στη ΝΔ για τη νέα δικογραφία - Στο μικροσκόπιο βουλευτές και πρώην υπουργοί