Κοινωνία

Τραγικό! 18χρονος κρεμάστηκε από σεντόνι – Τον βρήκαν οι γονείς του γυρνώντας από την παρέλαση

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από το τραγικό συμβάν, καθώς ο 18χρονος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο περιβάλλον του.

Τραγωδία σημειώθηκε σήμερα Τρίτη στην Νέα Αγχίαλο στον Βόλο, όταν ένας 18χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο 18χρονος κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι του στην Αγχίαλο 

Ο ίδιος βρέθηκε από τους γονείς του μέσα στο σπίτι, κρεμασμένος από ένα σεντόνι, την ώρα που γύρισαν από την παρέλαση.

Ενημέρωσαν αμέσως το ΕΚΑΒ, αλλά όταν έφτασε το ασθενοφόρο οι διασώστες δεν μπόρεσαν να δώσουν καμία βοήθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κραυγές της μητέρας ξεσήκωσαν την γειτονιά. Η οικογένεια έχει ακόμη έναν γιο, που φοιτά στο Γυμνάσιο

Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για έναν νεαρό που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, χωρίς όμως να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάστασή του. Στο σημείο της τραγωδίας δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Η σορός του 18χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού έχει αναλάβει την προανάκριση. Έχει ήδη διαταχθεί νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να δοθούν περισσότερες απαντήσεις για τις συνθήκες του θανάτου.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία